CHP’de kongre 19 Ekim de yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın olağanüstü kongresi 19 Ekim 2014 tarihinde yapılacak. CHP İlçe Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında olağanüstü kongreye ilişkin değerlendirmelerde bulundu

CHP’de kongre 19 Ekim de yapılacak
01 Ekim 2014 Çarşamba 08:16

19 EKİM TARİHİNDE YAPILACAK
Uzun bir süredir merakla beklenen Cumhuriyet Halk Partisi kongre tarihi belli oldu. Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın olağanüstü kongresi 19 Ekim 2014 tarihinde yapılacak. CHP İlçe Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Kongre tarihini belirleme çalışmasında Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün görüşleri doğrultusunda hareket ettik. Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bingöl, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonrasında olağanüstü kurultaydan ötürü kongremizin ertelenmesini, kendisinin belirleyeceği bir zamanda kongreyi yapabileceğimizi söylemiştir” dedi.

KONGRENİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ
Tekin Bingöl ve İl Başkanlığının kararı ile 19 Ekim Pazar günü kongremizin yapılmasına karar verildiğini belirten Demir, Olağanüstü kongremizin CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na hayırlı olmasını temenni etti. 

KARARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ

Hasan Demir, kendisine yöneltilen ‘Kongrede aday olacak mısınız’ sorusunu ise ‘Arkadaşlarımız ile yapacağımız değerlendirmenin ardından kararımızı açıklayacağız cevabını verdi. Diğer yandan kongrede 207 delege oy kullanacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.