CHP'de yeni İlçe Sekreteri

2008 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Üyesi olarak siyasi yaşamına başlayan ve 19 Ekim 2014 tarihinde Çerkezköy Cumhuriyet Halk Partisi Olağanüstü Kongresi'nde Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Hüseyin Ülger, CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri oldu

CHP'de yeni İlçe Sekreteri
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:35

 2008 YILINDA SİYASİ HAYATINA BAŞLADI

 

Siyasi yaşamına 2008 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Üyesi olarak başlayan ve dönemin Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Çipli'nin Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliğinde görev yapan Hüseyin Ülger, 2009-2011 yılları arasında da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttü. 19 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşen CHP Çerkezköy İlçe Olağanüstü Kongresi'nde de Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.

 

İLÇE SEKRETERLİĞİ GÖREVİNE GETİRİLDİ

 

30 Mart Yerel seçimlerinden sonra dönemin İlçe Başkanı Saim Özkan ve Yönetim Kurulu'nun görevden ayrılmasından sonra oluşan 5 kişilik Kayyum Heyeti'nden, kongreye giderek İlçe Başkanı olarak seçilen Hasan Demir'in, önümüzdeki seçimlerde Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı'nı açıklamasının üzerine Birol Öztürk İlçe Başkanı oldu. Birol Öztürk'ten boşalan İlçe Sekreterliği görevine de Yönetim Kurulu Üyelerinin oy birliği ile Hüseyin Ülger getirildi.

 

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

 

CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Yönetim Kurulu'nun kendisini İlçe Sekreterliği görevine seçmesinden dolayı duyduğu gururu dile getirirken "Partimizi ve Çerkezköy’ü daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz diye düşünüp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorumluluğumuz oldukça büyük ve hep beraber bir hizmet yarışına girmeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.