CHP’den Anneler Günü ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, 14 Mayıs Anneler günü münasebetiyle ilçe genelinde bir takım ziyaretlerde bulundu

CHP’den Anneler Günü ziyaretleri
15 Mayıs 2017 Pazartesi 12:45

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Çerkezköy’de bir dizi ziyarete bulunarak Anneler Günü’nü kutladı. CHP’liler ziyaret ettikleri annelere, üzerinde Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın fotoğrafının bulunduğu tabak plaket hediye etti.
BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR
14 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle CHP’li heyet; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın annesi Necla Akay, Gayenur Şanal’ın annesi Rukiye Şanal, Şehit Jandarma Er ilhan Doyran'ın annesi Binnaz Doyran, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın en yaşlı üyesi Zühre Behcan, Çerkezköy Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Necmettin Çınar’ın annesi Kıymet çınar, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim kurulu Üyesi Hatice Altunyaprak’ın annesi Fatma Aynur Altunyaprak, parti emekçisi Şahsenem Erdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Yusuf ve Gülşen Kara’nın annesi Fikriye Kara ile emekli öğretmen Leyla Erdem’i ziyaret etti.
ZİBEYDE HANIM’IN YER ALDIĞI PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Ziyaret edilen annelere Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından, üzerinde Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın fotoğrafının bulunduğu tabak plaket takdim edildi.
ANNELER, ANNELERİMİZ…
Ziyaretler esnasında 14 Mayıs Anneler Günü mesajı veren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı şu ifadeleri kullandı: “Anneler, annelerimiz…  Ülkemizde her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler günü; şüphesiz ki en değerli günlerimizden biri. Kutlu olsun…
İYİ DİLEKLERİ VE UMUTLARI VARDIR YARINLARA DAİR
Anne, dünyaya getiren, besleyip büyüten, yavrusu için tüm sıkıntıları göğüsleyen kadındır. Hep güzel, iyi dilekleri ve umutları vardır yarınlara dair. Bunun için çabalar.
AİLE VE TOPLUM HAYATININ TEMEL DİREĞİDİR
Karşılıksız emeğin, şefkatin, tükenmez kaynağı annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir.
YERYÜZÜNDEKİ TÜM İNSANLARIN KALBİ ANNELERİMİZ İÇİN ÇARPACAKTIR
Bugün yeryüzündeki tüm insanların kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının temiz hali annelerimiz için çarpacaktır. Bu çok önemli ve anlamlı günde, dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duyguları ile yerine getiren tüm annelerimizin ve yüreğinde evlat acısı taşıyan tüm şehit annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.