CHP'den ÇTSO'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Hasan Demir "Çerkezköy sanayi ile tam olarak monte olmuş değil. Biri önden gidiyor, diğeri ise onun arkasından koşuyor. Çerkezköy'ün artık bu yüzünü değiştirmesi lazım. Kurum ve kuruluşlar ile birlikte yürümesi lazım" dedi

CHP'den ÇTSO'ya ziyaret
15 Kasım 2014 Cumartesi 07:35

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, ÇTSO'yu ziyaret etti.

GENÇ BİR ODA SAYILIRIZ

Gerçekleşen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri hazır bulundu. ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, bu yıl ÇTSO'nun 20. yılının kutlandığını belirterek "Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Bu sene 20. senemizi kutluyoruz. Genç bir oda sayılırız" dedi.

ODALARIN AYRIŞMAMASI GEREKİYOR

TOBB Başkanı Mehmet Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun düşünceleri ile hareket ettiklerini dile getiren Ülker "Başkanımızın düşünceleri ile odaların birleşmesi, ayrışmaması gerektiğini düşünerek mevcut oda yapılarını daha işler hale, iki kuruma da hizmet verecek tarzda yapılandırıyoruz" dedi.

DAHA İYİ HİZMET VERECEK HALE GELECEĞİZ

ÇTSO'nun bu sene akreditasyon senesi içerisinde olduğunu belirten Ülker "Her iki yapıya da daha gelişmiş bir hizmet verecek duruma geleceğiz. Ufkumuzun açılması, ekonomiyi takip edebilmek, proje geliştirme adına bizim yapılanmamız gerekiyordu. Bu sene o konuda adımlar atıyoruz" dedi.

EL BİRLİĞİ İLE YAPILAMAYACAK ŞEY YOKTUR

Taha Ülker, OSB'nin yönetiminin takdir edilecek bir yönetim olduğunu sözlerine eklerken "OSB Yönetimi Türkiye'de ilklerin içerisinde bir yönetimdir. El birliği ile yapılamayacak şey yoktur" dedi.

SEVGİ VE SAYGI ORTAMI İÇERİSİNDEYİZ

Ziyarette daha sonra CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir bir konuşma gerçekleştirirken "Bizler siyasetin dışında sevgi ve saygı ortamı içerisindeyiz. Öncelikle binanızı çok beğendik. Partimizin de böyle bir bina kazanmasını isteriz. Disiplin içerisinde böyle salonlarda toplantı yapmak isteriz" dedi.

ÇERKEZKÖY İLE SANAYİ MONTE OLMUŞ DEĞİL

Çerkezköy'ün artık yüzünü değiştirmesi gerektiğini belirten Demir "Sanayi var. Sanayiyi temsil eden bir kurum var. Bir de Çerkezköy var. Çerkezköy'ün onlara bakan yüzü var. Çerkezköy ile sanayi çok monte olmuş değil. Biri önden gidiyor, diğeri ise onun arkasından koşuyor. Çerkezköy'ün artık bu yüzünü değiştirmesi lazım. Kurum ve kuruluşlar ile birlikte yürümesi lazım" ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY'Ü HEP BERABER GÜZELLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Vahap Akay'ın seçim sürecinde belirttiği "Uyumlu bir Belediye ile Çerkezköy'e bir şeyler katmak istiyoruz" sözleri ile bu göreve talip olduklarını dile getiren Demir "Çerkezköy için yapabileceğimiz her şeyi yapmak, Belediye ile uyumlu bir şekilde hareket edip Çerkezköy'ü hep beraber güzelleştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İKTİDARA GELDİK ÜZERİMİZDEKİ YÜK ARTTI

30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde halkın karşısına çıkıp ortaya projelerini koyduklarını sözlerine ekleyen Hasan Demir "Projelerimizi ortaya koyduk ve biz bunları yapacağız dedik. Sizler bunlara onay veriyorsanız bizi iktidara getirin dedik ve teşekkür ediyoruz şuanda iktidardayız. Böyle olunca üzerimizdeki yük daha da arttı. Çerkezköy için neler yapabiliriz bunun üzerinde çalışıyoruz. Bu zamana kadar bir çok sosyal etkinlik yapıldı. Çevre düzenlemeleri yapıldı. Bizler Çerkezköy'ü güzelleştirmek istiyoruz. Çerkezköy'e gelen yöneticilerin Çerkezköy içerisinde kalmasını istiyoruz. Öyle olunca bizlerden daha çok şey istenecek biz de yapmak zorunda kalacağız" ifadelerini kullandı. Ardından ziyaret karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.