CHP'den Gaziler Günü ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ve beraberindeki partililer 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek gaziler ile bir araya geldi

CHP'den Gaziler Günü ziyareti
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:51

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kayyum Heyeti Perşembe günü saat 14:00'da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret ederek gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladı.
 
DOLU DOLU KUTLAYACAĞIZ
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti'nin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti delie getirirken "Dernek olarak şehit aileleri ile birlikte 100 civarında üyemiz var. Gaziler Haftasını dolu dolu kutlayacağız" ifadelerini kullandı.
 
PARTİ OLARAK GAZİLERE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir de ziyarette bir konuşma gerçekleştirirken “Ülkenin güzel değerlerini ayakta tutmak, bu ülkenin değerlerine yakışanı yapmak anlamlıdır. Parti olarak gazilerimize desteğimiz devam edecektir. Sizin gibi insanlara bu ülke gerçekten çok borçludur. Bu borcun bitme gibi şansı yoktur. Bu ülke devam ettiği sürece, varlığını hep ayakta tuttuğu vakit bu değer bizim için devam edecektir. Sizlerde bizim için büyük değersiniz. Sizinle yetinmiyor ve çocuklarınızda bizim için değerdir. Bu değerleri canlı tutmalısınız. Bizler şehit ve gazilerimize çok şeyler borluyuz. Onlara çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.