CHP'den iddialı açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Uğur Kurtaran, yaklaşan 22 Temmuz seçimleri öncesi iddialı konuştu ve Tekirdağ'daki 5 milletvekilliğinin 5'ine de talip olduklarını açıkladı. 22 Temmuz seçimlerinin bugüne kadar Türkiye'de yapılmış en kritik ve önemli seçim olduğunu belirten CHP İlçe Başkan Vekili Uğur Kurtaran, Türk halkına ve seçmenine halka güvendiklerini belirtti.

CHP'den iddialı açıklamalar
21 Temmuz 2007 Cumartesi 08:30

80 YILLIK KAZANIMLAR SATILDI

Cumhuriyet rejiminin tehlikede olduğunu belirten CHP İlçe Başkan Vekili Uğur Kurtaran, "Yaklaşan 22 Temmuz Genel Seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kritik seçimleri ve en önemli olayıdır. Seçimlere 2 gün kaldı ve seçim öncesi partiler üstü bir durum söz konusu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin laik, demokratik yapısının Atatürk ilke ve devrimlerinin, 80 yıllık Türkiye Cumhuriyeti kazanımlarının teker teker satılması ve rejimin tehlikeye girmesi partiler üstü bir durum ortaya çıkartıyor. Tüm Dünya biliyor ki Türkiye Cumhuriyeti toprağıyla ve bu toprakların üzerinde yaşayan insanlarıyla güçlü ve kuvvetli bir devlettir.

HALK CUMHURİYET'E SAHİP ÇIKACAK

Bu seçimlerde Çerkezköy, Tekirdağ ve Türkiye'de oy kullanacak tüm vatandaşlarımızın çok daha duyarlı olacağına inanıyoruz. Biz biliyoruz ki Türk halkı geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de ülkesine, Atatürk'e, rejimine, Cumhuriyet kazanımlarına, kendisine ve en önemlisi geleceğine sahip çıkacaktır. Bu bağlamda tüm vatandaşlarımıza inancımız ve güvenimiz sonsuzdur. Seçim atmosferine girdikten sonra, seçim çalışmalarımızda bize destek veren ve yanımızda olan başta DSP Genel Başkanı Sayın Zeki Sezer'e, Tekirdağ DSP İlçe Başkanına, DSP Çerkezköy İlçe Başkanı'na, tüm DSP'lilere CHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili olarak şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim.

TEKİRDAĞ'DA 5 - 0 HEDEFLENİYOR

CHP olarak bizim Tekirdağ'da bir iddiamız var, biz Tekirdağ'da 5 - 0'ı, yani 5 Milletvekili birden çıkartacağımızı iddia ediyoruz ve hedefliyoruz. Ve biz bu ülkeyi çok daha iyi yönetiriz. Bu yönetimi sağlayacak kadroya da sahibiz. Ülke yönetmek kadro işidir. Ekonomisiyle, eğitimiyle, sağlığıyla, diş ve iç ilişkileriyle vs. bilgi birikimi yüksek, tecrübeli ve deneyimli insanlara ihtiyaç vardır. Bu kadroya geçmişte olduğu gibi şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi sahiptir. CHP iktidara gelire gelmez seçim beyannamemizde de belirttiğimiz gibi ilk olarak dokunulmazlığı kaldıracaktır, bu bir namus sözüdür.

NE EZEN, NE EZİLEN, HAKÇA BİR DÜZEN

İktidara gelir gelmez namus sözü olarak saydığımız dokunulmazlıklr kaldırılacak ve hemen ardından da terör 0'a indirilecek, kökü kazınacak. Bunlar öncelikli yapacağımız, en önemli işlerdir. Bunların arkasından ekonomik iyileştirme, sağlık ve eğitim hizmetleri yer alacaktır. Türkiye ve Türk halkı rahat bir nefes alacaktır.

Türkiye ABD ve Avrupa'dan değil, Ankara'dan yönetilecektir. Hızlı bir biçimde tüketim topluluğundan üretim toplumuna geçilecektir. 1970'li yıllarda 3. Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit'in dediği gibi, 'Ne ezen, ne ezilen, hakça bir düzen' olacaktır. Borsada parası olan yabancıların, medya patronlarının, kapitalist ve emperyalistlerin iç ve dış düşmanların istediği değil, halkın seçtiği, halkın istediği Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarda olduğu bir Türkiye olacaktır.

Bu anlamda Atatürk ilke ve devrimleri ile laik Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır. 22 Temmuz seçimleri ülkemizi aydınlığa doğru taşıyacaktır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.