CHP’den Kuş’a iade-i ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe yönetimi iade-i ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’u ziyaret etti

CHP’den Kuş’a iade-i ziyaret
30 Mart 2015 Pazartesi 08:56

 İKİNCİ DURAK ŞOFÖRLER ODASI OLDU

CHP İlçe Yönetimi İade-i ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat’ı ziyaret eden CHP yönetimi ardından da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’a iade-i ziyarette bulundu. Düzenlenen ziyarette CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk’e, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

YAŞANAN SIKINTILARDAN BAHSETTİ

Yapılan ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Sizler defalarca bizi ziyarette bulundunuz bizlerde iade-i ziyarette bulunmak istedik. Sabahta Taşıyıcılar kooperatifini ziyaret ettik. Orada belirttiğim gibi taşımacılık en zor mesleklerin arasında yer alıyor” açıklamasında bulunurken, ziyaretlerinden dolayı CHP’li yönetime teşekkür eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, şoför esnafı olarak yaşanan sıkıntılardan bahsetti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.