CHP'den kutlama ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Çerkezköy Gazetesi'ni ziyaret etti. Çerkezköy Gazetesi'nin 7 Ocak'ta kutladığı 34. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, "34 yıldır sürdürdüğünüz özverili çalışmalar ve tarafsız haberlerden dolayı sizleri kutluyorum" dedi

CHP'den kutlama ziyareti

 CHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Şahika Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gazetemizi ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy Gazetesi'nin 34. Yıldönümünü kutladı. Çerkezköy Gazetesi'nin kurucusu Sabri Avcılar'ı rahmetle anan ve "Çok sevdiğim bir büyüğümdü" diyen CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, "Çerkezköy Gazetesi, ilçemizin ilk gazetesi. O zamanlarda Çerkezköy küçük bir yerdi ve bu sektörden para kazanmak çok zordu. Özveri ile, sabır ile çok çalışarak, emek harcayarak Çerkezköy Gazetesi bugünlere geldi" dedi.
GAZETEMİZİN SÜRECİNİ ANLATTI
Gazetemizin kurucusu Sabri Avcılar'ın SHP döneminde İl Genel Meclis Üyeliği yaptığını ve önemli hizmetler verdiğini de belirten İlçe Başkanı Dönmez, "Vefat edene kadar bu işi layıkı ile yerine getirdi. Vefatından sonra çocukları bu görevi üstlendiler ve bu günlere kadar geldiler. Kendilerini kutluyorum, merhum Sabri Avcılar abimize de Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.
BASIN ÜZERİNDE BASKILAR VAR
Gazetemizin 34. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, Türkiye'de hala tutuklu gazetecilerin bulunduğunu, basın üzerinde siyasi ve ekonomik baskının olduğunu, yerel basında görev yapan gazetecilerin özverili bir şekilde görevlerini yerine getirmeye çalıştığını belirterek, "Tarafsız, objektif yayın anlayışından ödün vermeyen, her türlü tehdide rağmen gerçekleri söylemekten çekinmeyen basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" diye sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.