CHP'den Kuzey Kafkas Derneği'ne ziyaret

CHP İl Başkanı Fahrettin Meker ve CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven, Çerkezköy'de bulunan Kuzey Kafkas Derneği'ni ziyaret ederek, yapılacak olan seçimlerde CHP'ye destek istediler.

CHP'den Kuzey Kafkas Derneği'ne ziyaret
03 Temmuz 2007 Salı 08:27

CHP'DEN AĞIR İTHAM

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Fahrettin Meker, ülkenin bölünme, irtica tehlikeleri ile karşı karşıya olduğunu belirterek, "Bugüne kadar Türkiye, hiçbir siyasi kadronun ülkeyi bu kadar sattığını, Sevr Artlaşması ile verilmeyen ödünlerin verildiği bir iktidarı yaşamadı, görmedi" dedi.

PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR

Dış borcun 125 milyar dolardan 2-3 katına fırladığını, yatırım yapılmadığını, işsizliğin alıp başını gittiğini belirten CHP İl Başkanı Fahrettin Meker, ülkenin satıldığını ve kaynaklarının peşkeş çekildiğini iddia etti.

AYNI DİLİ KONUŞUYORLAR

Hükümetin ABD, AB, Talabani ve Barzani ile aynı dili konuştuğunu belirten CHP İl Başkanı Fahrettin Meker, "Şimdi onlar bu iktidarın devam etmesini istiyorlar ve adına da istikrar diyorlar. Eğer bu saydığım güçler bu kitidarın devam etmesini istiyorsa ben istemiyorum, bunu açık açık söylüyorum. Çünkü onlar hiçbir zaman bizim iyiliğimizi istemezler" dedi.

ADIM GİBİ ADAM

Elliküsür yaşında olmasına rağmen çok insan tanıdığını fakat adam gibi adam çok az tanıdığını belirten CHP İl Başkanı Fahrettin Meker, "İşte sizlere pırıl pırıl, tertemiz bir genç arkadaşımızı sunuyoruz. Ona destek istiyoruz. O, adam gibi bir adam. Buyrun Sayın Milletvekilim" diyerek, CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven'e sözü verdi.

YA KARANLIK GÜÇLER KAZANACAK YA DA CUMHURİYET KAZANACAK

CHP İl Başkanı Fahrettin Meker'in övg dolu sözlerine teşekkür eden CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven, ülkenin zor ve kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, "Bu seçimlerde ya Cumhuriyet ve onların kazanımları kazanacak ya da karanlık güçler seçimden galip ayrılacaklar" dedi.

4.5 YILDA SORUNLAR ÇÖZÜLMEDİ

CHP'nin çok güzel ve güçlü bir kadro ile meydanlara ve halkın karşısına çıktığını belirten CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven, "AKP 367 ile Meclise girmesine rağmen 4.5 yılda hiçbir sorunu çözmedi. Çözmediği gibi ülkede törer aldı başını gitti, şehit cenazeleri yürekleri yakmaya devam ediyor. Bunlar ne yapıyorlar, Dubai'de Kuzey Irak'a girmeyeceğiz diye 1 milyar dolarlık bir antlaşma imzalıyorlar. Böyle maskaralık olmaz. Bu iktidardan en kısa zamanda ülkemizin kurtulmas lazım" dedi.

CHP'NİN SEÇİM VAADLERİ NELER?

CHP iktidarında Türkiye'nin ABD'den, AB'den değil Türkiye'den, Türk kadrolar tarafından yönetileceğini belirten CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven, aç insanın kalmayacağını, işsizliğin ilk 5 yılda yarıyarıya azaltılacağını, işçilerin, emeklilerin maaşlarında %25'lere varan iyileştirmelerin olacağını, mazottaki ÖTV'nin kaldırılacağını, çiftçiye verilen destekleme primlerinin iki katına çıkarılacağını ve ülkede asayiş ve güven ortamının yeniden tesis edileceğini belirtti.

CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven'in konuşmasının ardından Çerkezzöy Kuzey Kafkas Derneği Başkanı Mahmut Göçmez de yaptığı konuşmada yapılan ziyaretten son derece mutlu olduklarını belirterek, ülkenin birlik ve beraberliği için üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.