CHP’li bayanlardan Bayan Vekile ziyaret

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca İlçe Yönetim ve Kadın Kolları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yerine vekalet eden CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ayfer Dönmez’i Başkanlık makamında ziyaret ettiler

CHP’li bayanlardan Bayan Vekile ziyaret
22 Kasım 2014 Cumartesi 08:03

BAŞKANIMIZDA KADIN KOLLARIMIZA BÜYÜK DEĞER VERİYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Konya ve Kayseri’deki Kültür Merkezi projelerini incelemek amacıyla geziye çıkmasının ardından yerine vekalet eden CHP’li Belediye Meclis üyesi Ayfer Dönmez’i CHP İlçe Kadın Kolları Yönetimi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan CHP’li Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Ayfer Dönmez, “Bugün ki ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesini sizlerle beraber emek vererek kazandık. Bizlerin tek hedefi vardı Çerkezköy’de CHP olarak iktidarı kazanmak. Bu seçimlerde kadın kollarının ne kadar etkili olduğunu gördük. Belediye Başkanımız Vahap Akay’da bu konuda kadın kollarımıza ne kadar değer verdiğini biliyoruz” dedi.

BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÖREVİNİ VEREN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve yönetimine başarılar dileyen Dönmez, “CHP’nin daha iyi yerlere gelmesi için var gücünüzle çalışacağınıza güvencimiz tamdır” diyerek, kendisine bu onurlu görevi layık gören Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

SİZİ MİLLETVEKİLİ OLARAK DA GÖRMEK İSTERİZ

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ise, Kadın Kolları olarak Çerkezköy Belediyesi’ne vekalet eden bayan bir başkanı ziyaret etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bugün sizleri Kadın Kolları ve CHP Yönetim Kurulu’nda bulunan bayan arkadaşlarla ziyaret etmek istedik. Mecliste yer alan bütün CHP’li meclis üyelerimiz ile gurur duyuyoruz. Sizleri ilerleyen yıllarda CHP Milletvekili olarak da görmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.