CHP'li gençlerden Anneler Günü'nde anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir çalışmaya imza atarak Bingöl Yayladere’de 1999 yılında şehit olan P.Er Mustafa Baykuş'un evini ziyaret ederek şehit annesi ve babasına oğullarının kara kalem çalışmasını hediye ettiler

CHP'li gençlerden Anneler Günü'nde anlamlı ziyaret
11 Mayıs 2015 Pazartesi 16:15

 10 Mayıs Anneler Günü'nde gerçekleştirilen ziyarete CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Yargılan ve CHP Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

ONLAR OLMASAYDI BİZLER DE OLMAZDIK

Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, "Mustafa Baykuş kardeşimiz nur içinde yatsın. Sizlere destek olmak ve biraz olsun acımızı azaltmak amacıyla ziyaret gerçekleştirmek istedik. Şehidimizin anne babası bizim de anne babamızdır. Bu ülke şehitlerimiz sayesinde yüceliyor. Onlar olmasaydı bizler de olamazdık" dedi. İlçe Başkanı Birol Öztürk de şehidimiz Mustafa Baykuş'a Allahtan rahmet ailesine de sabırlar diledi.

ŞEHİDİN KARA KALEM ÇALIŞMASI HEDİYE EDİLDİ

Gerçekleşen ziyarette CHP Çerkezköy Gençlik Kolları adına şehit ailesine, ressam İbrahim Ünlü tarafından yapılan şehidin kara kalem çalışması hediye edildi. Hediyeyi CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel verirken "Şehidimiz anısına hatıra olarak sizlere kara kalem çalışması hediye etmek istedik. Ayrıca Anneler gününüzü kutlamak istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şehidimize Allahtan rahmet diliyoruz, her zaman sizlerin yanındayız" ifadelerini kullandı.

MUTLULUKLARINI DİLE GETİRDİLER

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit annesi Kezban Baykuş ve şehit babası Süleyman Baykuş "Yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Bizleri çok mutlu ettiniz. Sizlere her zaman kapımız açık" dediler.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.