CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) kadınlar Gabralı Otel’de düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler. Kahvaltıya CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu ve Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay da katılım gösterdi

CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu
11 Ekim 2015 Pazar 22:50

 KAHVALTI GABRALI OTEL’DE YAPILDI

10 Ekim Cumartesi günü saat 10.30’da Gabralı Otel’de düzenlenen kahvaltıya CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu kadın üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATMALIYIZ”

Katılımcılar kahvaltılarını bitirdikten sonra kısa bir konuşma yapan CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “Öncelikle buraya geldiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığını için herkese teşekkür ediyorum. Burada toplanmamızın nedeni yapılacak seçim öncesi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek. Kadınlarımızın gücünü biliyoruz, seçim öncesi her zamanki çalışmamızdan daha fazlasını yaparak bu seçimde iktidar olmak için gecemizi gündüzümüze katmalıyız.” ifadelerini kullandı.

“MUTLAKA İKTİDAR OLMALIYIZ”

Ebru Alaca’nın ardından bir konuşma da CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk yaparak, “Artık sağlıklı demokrasiye geçmemiz lazım. Ülkemizde siyasetin ayağı sakat. Siyasetin yanı sıra hukukta aynı durumda ülkemizde. Baktığımız zaman terör olayları bitmek bilmiyor. Bugünde Ankara’da kanlı eylem gerçekleştirildi. Bu olayların bitmesini ve Ülkemizin aydınlık bir geleceğe kavuşmasını istiyoruz. Bunun içinde 1 Kasım’da mutlaka iktidar olmalıyız.” şeklinde konuştu.

“HERKESE DOĞRUYU GÖSTERMELİYİZ”

Kahvaltı programında yaptığı konuşmada kadınlara ve gençlere dikkat çeken CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, “Kadınların her şeyi önceden sezebilen varlıklardır. Kadınların yeri her yerde çok farklıdır. Kadın toplumun aydınlık geleceğidir ve hep böyle kalacaktır. Önümüzde bir seçim var ve bu seçimden dolayı çok mutsuzum. Birilerinin evlatlarına bir şey olmasın diye saraydaki yöneticiler Davutoğlu’nun koalisyon isteğine rağmen seçime gitmesini istedi. Evet şimdi bir seçim var bu seçimin de temel unsurları yine kadınlarımızdır. Biz AKP’lisine, MHP’lisine, HDP’lisine saygılıyız ve düşüncelerini önemsiyoruz. Bizler, tepede tepişen fillerin altında ezilen çimenler olmadan herkese doğruyu göstermeliyiz. Doğruyu göstermekte de en önemli rol kadınlarımı ve gençlerimize düşüyor.” açıklamalarında bulundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.