CHP’li Kadınlardan 11 öğrenciye kıyafet yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saray Kadın Kolları Bahar ve Kültür Festivali’nde açtıkları stanttan elde ettikleri gelirin bir kısmı ile ilköğretim çağındaki 11 öğrencinin okul kıyafeti ihtiyacını karşıladı.

CHP’li Kadınlardan 11 öğrenciye kıyafet yardımı
29 Eylül 2014 Pazartesi 08:34

CHP Saray Kadın Kolları 11 öğrencinin kıyafet ihtiyacını karşılayarak, her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime olan desteğini sürdürdü.

ELDE ETTİĞİMİZ GELİRİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN KULLANIYORUZ
Öğrencilere yapılan bu anlamlı destek hakkında açıklamalarda bulunan CHP Saray Kadın Kolları Başkanı Fatma Aslan şunları ifade etti:
“Halkımızın ve partililerimizin katkıları ile Kadın Kolları olarak elde ettiğimiz gelirin bir kısmını 2 yıldır ihtiyaç sahibi çocuklarımızın okul kıyafetlerini karşılamak için kullanıyoruz.  Gönül isterdi ki Saray’da yaşayan tüm ihtiyaç sahibi çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verelim.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

CHP Kadın Kolları olarak imkânlarımız el verdiği sürece bu etkinliği geleneksel hale getirip, her yıl yardımda bulunduğumuz öğrenci sayısını artırmayı arzu ediyoruz. Bize destek olarak böyle bir sosyal katkıyı gerçekleştirmemize vesile olan tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.