CHP'LİLER EKMELETTİN İHSANOĞLU'NA OY İSTEDİ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için teşkilatlarıyla birlikte harekete geçti. Partililer, Bayram demeden destekledikleri Cumhurbaşkanı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu için cadde sokak dolaşıp esnaflar başta olmak üzere vatandaşlardan oy istedi…

CHP'LİLER EKMELETTİN İHSANOĞLU'NA OY İSTEDİ
01 Ağustos 2014 Cuma 07:35

Ramazan’ın bitişiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri hareketlendi. Partiler artık sahaya iniyor. CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanlığı Cumhurbaşkanı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu için oy istemeye başladı. Partililer Bayram günü esnaf ziyaretine çıktı, çarşı pazarda gördükleri vatandaşlardan da İhsanoğlu için destek istedi.
CHP SEÇİM STARTI VERDİ
CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu’na destek için esnaf ziyareti düzenlendi. Bir süre önce görevden alınan İlçe Başkanı Saim Özkan ve yönetiminin yerine gelen Kayyum yönetimi tarafından düzenlenen esnaf ziyaretine çok sayıda da CHP gençlik kolları üyesi katıldı. Birol Öztürk ve Yüksel Sevim’in öncülük ettiği Kayyum yönetimi ve Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile yönetiminden gençlerin katıldığı seçim çalışmasında partilerinin ortak cumhurbaşkanı adayı olan Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’na oy istediler.
HEM BAYRAMLAŞTI HEM OY İSTEDİLER
 
Öztrak Caddesi’nden başlayarak esnaf ziyaretine çıkan CHP’liler, yolda karşılaştıkları vatandaşlarlada görüştü. Cumhurbaşkanı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nun tanıtım ve el broşürlerini vatandaşlara veren CHP’liler ‘Demokrasi için Ekmel Bey’ dediler. Çatı aday olarak ortaya çıkan ve daha sonra neredeyse Cumhurbaşkanı Adayı çıkaran AKP ve HDP dışında tüm partilerin desteğini alan Ekmelettin İhsanoğlu’nun partilerinin adayı olduğunu belirten Birol Öztürk, CHP’lilerin 10 Ağustos’a kadar sıkı bir şekilde çalışacağını dile getirdi. Öztürk, 10 siyasi partinin destek verdiği İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı olacağına inandıklarını belirtti. CHP’liler Ramazan Bayramı’nın son günü yaptıkları esnaf ziyaretinde bir taraftan da vatandaşlarla Bayramlaşmayı ihmal etmediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.