CHP'liler iktidar için yürümüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ve beraberindeki partililer seçimlerden 1 gün önce Çerkezköy’de düzenledikleri ‘İktidar Yürüyüşü’ ile adeta gövde gösterisi yaparken, yaklaşık 500 kişinin katıldığı yürüyüş miting havasında geçti. Fakat sandıklar açılınca Türkiye genelindeki oy oranı partilileri memnun etmedi.

CHP'liler iktidar için yürümüştü
14 Haziran 2011 Salı 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ve beraberindeki partililer seçimlerden 1 gün önce Çerkezköy’de düzenledikleri ‘İktidar Yürüyüşü’ ile adeta gövde gösterisi yaptı. Parti Binası önünden başlayarak ellerindeki CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu bayraklarıyla sloganlar eşliğinde Hayrabolu ve Malkara İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği’ne gelen partililer, burada Candan Yüceer’in gerçekleştirdiği konuşmayı dinlerken yürüyüş adeta bir miting havasına büründü.
Yüceer’in konuşmasını sık sık alkışlarla kesen partililer AKP’yi de zaman zaman ıslık çalarak protesto etti. Yaklaşık 500 partili vatandaşlar da evlerinden ve balkonlardan destekledi. Yürüyüşe İl Genel Meclis Başkan Vekili Sami İkizler, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Tahsin Çipli, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, Gençlik Kolları Başkanı Özmen Oral, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.