CHP’nin Delege Seçim tarihleri belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, yapmış olduğu açıklamada Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri’nin 30 Eylül 2017 - 1 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacağını duyurdu

CHP’nin Delege Seçim tarihleri belli oldu
15 Eylül 2017 Cuma 18:09

TARİHLERİ AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri tarihi belli oldu. İlçe Başkanı Engin Camcı konuya açıklık getirerek seçimlerin 30 Eylül 2017 - 1 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacağını ifade etti.
SÜREÇ 10 MAYIS’TA BAŞLAMIŞTI
Camcı, yapmış olduğu açıklamada şöyle konuştu: “Genel  Merkezimiz  “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri ile İl ve İlçe Kongreleri” Seçimleri ile  ilgili  10 Mayıs 2017  tarihli genelgeyi  İl ve İlçe Başkanlıklarına göndermiş ve İlgili Genelge Ekinde gönderdiği  Seçim Takvimine  göre süreç başlamıştır.
DELEGE SEÇİM TARİHİ NETLİK KAZANDI
Genelge ile gönderilen Seçim Takviminde  Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri’nin  10 Eylül 2017 – 15 Ekim 2017  tarihleri arasında yapılması planlanmıştır. 
30 EYLÜL - 1 EKİM ARASINDA
Seçim Takvimi halen işlemektedir. İlçe Başkanlığımız da bu tarihler arasında seçimlerin yapılması ile ilgili süreci başlatmıştır. Yönetim Kurulu Toplantısıyla aldığımız karar doğrultusunda, Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri’nin 30 Eylül 2017 – 1 Ekim 2017 tarihlerinde yapılması kararlaştırılmıştır.
HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM
Seçimlerin geçtiğimiz dönemlerde de olduğu gibi, barış, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duyguları içerisinde bir demokrasi şölenine dönüşmesini temenni ediyor, sürecin Partimize ve Çerkezköy’ümüze hayırlı olmasını diliyorum.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.