CHP’nin yeni ziyaretçileri Gaziler oldu

Kısa bir süre önce yeni yönetimini oluşturan CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta da CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği Üyeleri yeni yönetime başarılar dileyerek temsilciliğin flamasını hediye ettiler.

CHP’nin yeni ziyaretçileri Gaziler oldu
19 Kasım 2014 Çarşamba 07:35

YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri kısa bir süre önce göreve gelen CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gaziler Derneği Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, ziyarette CHP İlçe Başkanı Hasan Demir’e temsilciliğin flamasını takdim ederek, gerçekleşen ziyaretin gecikmeli olduğunu belirterek yeni görevlerinde başarılar diledi.

ÇOCUKLARIMIZ TARİHİN NE OLDUĞUNU SİZLERDEN ÖĞRENMELİ

Düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ise yaptığı açıklamada, “Siz hemen hemen her etkinliğin içinde mutlaka yer alan bir derneksiniz. Bu keyif verici ve bizlerde sizi görmekten keyif alıyoruz. Özellikle 29 Ekim, 30 Ağustos, 10 Kasım ve kendi günlerinizde tam tekbir en örgütlü şekilde dizilmiş, Atatürk kalpağını da takmış diri insanlarsınız. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu ülkeyi nasıl kazandığımızı ve neler yaptığımızı temsil eden örneklersiniz. Çocuklarımız sizi görünce ciddi anlamda keyif alıyorlar. Çünkü karşılarında onlara tarihi anlatan bir ekip var. Tarihi bazen okursunuz ama okuduğunuzda yeteri kadar anlamıyor olabilirsiniz. Gerçeğiyle yüzleştiğiniz zaman tarihin ne demek olduğunu sizin ağzından duyacakları 3-5 cümlenin onlara neler getirdiğini herkes canlı bir ağızdan dinlemiş oluyor” dedi.

KENDİLERİNİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Hasan Demir gaziler olarak okullarda etkinlik düzenleyip düzenlemediklerini sorması üzerine, Yarlıgan, “Şu anda değil ama Kaymakam bey ziyarete geldiği zaman milli eğitim müdürü ile böyle bir etkinlik yapabileceğimizi iletti. Okulların derneğimizi ziyaret etmeleri gibi etkinlikler olabilir. Orası bizim değil tüm halkımızın yeri. Çerkezköy’ümüze gaziler bünyesinde ne verebileceğiz ve Çerkezköy’e yakışır bir şekilde törenlere katılmaya devam ediyoruz. Bizleri her platformda yalnız bırakmayan halkımıza ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” cevabını verdi.

AYRIŞTIRMADAN KUCAKLAYICI OLMAMIZ GEREKİYOR

Her konuda bir ödevlerinin olduğu ve bu ödevlere de iyi çalışmak zorunda olduklarının altını çizen Hasan Demir, “Ödevimiz de size karşı var olan duyarlılığımızı canlı tutmaktır. Umarım bu konuda hata ve eksik yapmadan görevimizi yerine getiririz. Siyaseten değil insani anlamda bunu yapmalıyız. Siyasetin üzerine insanlık tohumu eke eke artık siyaset yapmalıyız. Bu ülkenin artık buna çok ihtiyacı var. Ayrıştırmadan kucaklayıcı olmamız gerekiyor. Bu da insanlık tohumunu ekmekle ancak mümkün” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZA KÜÇÜK YAŞTA BİR ŞEYLER AŞILAMAMIZ LAZIM

CHP İlçe Başkanı Demi konuşmasının sonunda ise, “Ana sınıfları başta olmak üzere öğrencilerimize küçük yaşta bir şeyler aşılayarak öğretmemiz gerekir. Bence bu ülkenin geçmişine dönük değerlerini anlatırken gazilerimizin böyle bir rol üstlenmesi gerekir. Gaziler aynı giydikleri kıyafetlerle gidip anasınıfında yaşanılanları anlatması, kurtuluş savaşında ki ve daha sonraki süreçteki bu vatanseverliğin, gaziliğin ne demek olduğunu o çocuklar o yönden öğrenmiş olacaklar. Sizler her zaman her şeye hazırsınız ve bu yaşınıza rağmen koşacağınızı biliyoruz. Önemli olan alanları bizlerin açmasıdır” dedi.

ZİYARET İYİ NİYET TEMENNİLERİNİN ARDINDAN SONA ERDİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri tarafından düzenlenen ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.