CHP’ye katılım sürüyor

Seçimlere bir haftadan kısa bir süre kala CHP’ye katılımlar devam ediyor. Son olarak Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aktaş Güler, Türkiye Değişim Hareketi(TDH)Çerkezköy İlçe Başkanı Mümin Uslu ve TDH Çerkezköy İlçe Yöneticisi Ömer Ünel düzenlenen törenle CHP rozeti taktı

CHP’ye katılım sürüyor
07 Haziran 2011 Salı 00:00

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın rozet takma törenleri hız kesmeden devam ediyor. CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Faik Öztrak, Candan Yüceer, Emre Köprülü ve Ayhan Civan’ın katılımıyla Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aktaş Güler, TDH Çerkezköy İlçe Başkanı Mümin Uslu, TDH Çerkezköy İlçe Yöneticisi Ömer Ünel’e ve partiye yeni katılan vatandaşlara düzenlenen törenle rozetleri takıldı.
CHP RÜZGARI BELEDİYE’NİN DE KAPISINI AÇACAKTIR
Rozet takma törenin ilk olarak söz alan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Tahsin Çipli, “CHP’ye yoğun katılımın olduğu böyle toplantılar bizleri oldukça memnun ediyor.  Seçim döneminde Türkiye’nin her tarafında esen CHP rüzgarı Çerkezköy’de de esmeye devam ediyor.  Çerkezköy’de esen bu CHP rüzgarı 3 yıl sonra yapılacak seçimlerde Belediyenin kapsını CHP’ye açacaktır” dedi.
Çipli’nin ardından söz alan CHP Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak ise, “İktidarı almamıza bir haftadan az bir süre kaldı. İktidar yürüyüşümüz boyunca CHP destek veren, bu partiye katılan herkesi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum” dedi.
AKP’NİN KARA BULUTLARINI DAĞITACAĞIZ
Türkiye’nin üzerinde 9 yıldır AKP’nin kara bulutlarının dolaştığını söyleyen CHP Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Emre Köprülü, “Seçimlerden sonra bu kara bulutları dağıtacağız ve güneşli güzel günlere birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
CUMHURİYETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Konuşmasına CHP’ye katılanları kutlayarak başlayan CHP Tekirdağ 2.sıra Milletvekili Adayı Candan Yüceer, “Umutlarını CHP’ye bağlayan insanlar için, Atatürk Türkiye’si için, Cumhuriyetimiz için seçimlere az bir zamanının kaldığı bu süreçte çalışmaya aralıksız olarak devam edeceğiz. CHP seçimlerden sonra tek başına iktidar olacak ve Tekirdağ’dan 6 Milletvekilini çıkaracaktır. Halkın iktidarı için hepinizin desteğini bekliyorum” dedi.
HALKIN YÜZÜNÜ ÜLKEYİ YÖNETENLERE DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR
Konuşmasında Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu anlatarak başlayan CHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Faik Öztrak, “AKP dokuz yıllık iktidarı boyunca 35 milyar dolarlık özeleştirme yaptı. Buna karşın Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir dış borca imza attı. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan küçük esnafı, çiftçiyi yok etti. Yoksulluk ve işsizlik AKP döneminde arttı. Buna karşın hızla zenginleşen AKP yandaşları ortaya çıktı. AKP insanların yüzünü ülkeyi yönetenlere döndürmek için yoğun çaba sarfediyor. Seçimlerle birlikte AKP’nin bu çabasını boşa çıkartmış olacağız. Bu süreçte ülkesine duyarlı insanlar bir araya gelerek bir yumruk oluşturuyorlar” dedi.
 ROZETLERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TAKTI
Konuşmaların ardından CHP’ye katılanlara rozetleri takıldı. İlk olarak Demokrat Parti’den Belediye Meclis Üyeliğine seçilen, daha sonra partisinden istifa ederek bağımsız olarak çalışmalarını sürdüren Aktaş Güler’e CHP rozetini Faik Öztrak taktı. Türkiye Değişim Hareketi Çerkezköy İlçe Başkanı Mümin Uslu’ya Rozetini Candan Yüceer, TDH Çerkezköy Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ünel’e ise rozeti Emre Köprülü tarafından takıldı. CHP Milletvekili Adayları partiye üye olan vatandaşlara da rozetleri kendi elleriyle taktılar.
GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ CHP
Rozet töreni sonrası kısa bir konuşma yapan Mümin Uslu, “Güçlü bir Türkiye için güçlü bir CHP gerekiyor. Bunu gerçekleştirmek için buradayız” dedi. Ömer Ünel ise, “Yuvama döndüğüm için çok mutluyum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.