Çiftlikler bölgesi asfaltlandı

Çerkezköy Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Veliköy çiftlikler bölgesinde gerçekleştirilen soğuk asfalt çalışmaları tamamlandı.

Çiftlikler bölgesi asfaltlandı
22 Eylül 2017 Cuma 18:05

İNCELEMELERDE BULUNDU
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Veliköy Çiftlikler bölgesinde gerçekleştirilen soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
BİN 500 TON MICIR MALZEMESİ KULLANILDI
Veliköy Çiftlikler bölgesinde yaklaşık 4 kilometrelik yolda soğuk asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Akay, “Yolumuzun altyapısını Çerkezköy Belediyesi olarak biz hazırladık. Ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından da mıcır serimi gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında yaklaşık bin 500 ton mıcır malzemesi kullanıldı” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.