‘Çiğdem’in Mutfağı’ Özlemiş Pasajı’nda açıldı

Çiğdem’in Mutfağı isimli ev yemekleri salonu düzenlenen törenle GMKP Mahallesi Öztrak Caddesi Özelemiş pasajı içinde açıldı. Yemek salonu açılışını CHP İlçe Başkanı Hasan Demir gerçekleştirdi.

‘Çiğdem’in Mutfağı’ Özlemiş Pasajı’nda açıldı
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:43

ÖZLEMİŞ PASAJINDA HİZMETE AÇILDI
Sanayisiyle büyümeye devam eden Çerkezköy’e her geçen gün yeni açılan işletmeler de büyük katkı sağlıyor. Çiğdem’in Mutfağı isimli ev yemekleri salonu GMKP mahallesi öztrak caddesi Edip Arıcan sokak numara 11, özlemiş pasajında hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

BOL KAZANÇLAR TEMENNİ EDİYORUM
İşletme sahibi Çiğdem Bözkurt’a bol kazançlar temennisinde bulunan CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, “Herhalde özlediğimiz bir yeri açıyoruz. Bugüne kadar lokantalara her gittiğimizde önümüze sundukları yemekler güzeldi tabiî ki. Ama burada ev yemekleri var. Annemizin yaptığı evimizde yediğimiz yemekler, inşallah bu süreçte kendileri en güzelini yaparak bol müşteri elde ederler. Çiğdem hanım iki tane çocuğu olduğunu ve onlarla iyi bir yaşam sürmek istediğini ifade etti. Bizlerinde dileği çocuklarıyla birlikte bol kazançlar diliyoruz” dedi.

ZENGİN MENÜ
Hasan Demir konuşmasının ardından ev yemekleri salonun açılış kurdelesini işletme sahibi Çiğdem Bözkurt ile birlikte kesti. Yeni hizmete açılan ev yemekleri salonunda Kahvaltı tabağından menemene, börekten çorba çeşitlerine, tatlı çeşitlerinden komposto çeşitlerine ve yaprak sarmaya kadar birçok farklı damak tadı yer alıyor.

2 YETİM ÇOCUĞUMUN RISKI İÇİN AÇTIM
İlk defa böyle bir işe atıldığını ifade eden İşletme sahibi Çiğdem Bözkurt, “Bu işin benim için hayali ancak Allah bana nasip etti ve sonunda bu hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Her gün 3-4 farklı çeşitte yemeklerimiz olacak. Mevlit, nişan, düğün ve fabrikalara tabldot ihtiyaçlarına da cevap vereceğiz. 2 tane yetim çocuğum var ve onların rıskı için burayı açmak istedim. Allah herkese bol kazançlar nasip etsin” diye konuştu. Çiğdem Bözkurt daha sonra misafirlerine çeşitli yemek ikramlarında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.