Cildiye Uzmanı da başladı

Açıldığı günden buyana sürekli olarak doktor kadrosunu güçlendiren Özel Optimed Güven Hastanesi Yönetimi, Çorlu 4-D Millet Hastanesi'nden ayrılan Cildiye Uzmanı Gökhan Güleç ile de anlaştı.

Cildiye Uzmanı da başladı
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:34

Optimed Güven Hastanesi'nde çalışmaya başlamış olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Cildiye Uzmanı Gökhan Güleç, bundan sonra tüm bilgi ve birikimini Çerkezköy'deki vatandaşların daha iyi sağlık hizmeti almaları için kullanacağını ifade etti.

1998 yılında Çukurova Tıp Fakültesi'nden mezun olduğunu ve ihtisasını ise 2004 yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladığını belirten Cildiye Uzmanı Gökhan Güleç, ihtisasını tamamladıktan sonra Çorlu 4-D Millet Hastanesi ile anlaştığını ve 3 yıldır Çorlu'da görev yaptığını belirtti.

Güven Hastanesi'nin son derece modern ve güzel bir hastane olduğunu belirten Cildiye Uzmanı Dr. Gökhan Güleç, kendi branşı ile verdiği bilgilerde ise şunları söyledi:

"Cildiye Polikliniği'nde deri, tırnak ve saç hastalıkları, cinsel yolla bulaşan hastalıkların teşhis ve tedavisi ve kozmetik uygulamalar alanında vatandaşa hizmet vereceğiz. Botoks, dolgu, enjeksiyon, kimyasal peeling şişlemleri ve mezoteropi gibi uygulamalar da hastanemizde mevcut olacak." Yeni Cildiye Uzmanının alanında Trakya'nın en iyilerinden biri olduğunu belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Cildiye Uzmanımız teklifimizi kabul ederek, Hastanemizde çalışmaya başladı. Önümüzdeki günlerde eğer son anda bir sorun çıkmazsa Beyin Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı ve Kardiyoloji Uzmanı da Hastanemizde hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.