ÇİSAD'ın yeni yönetimi belli oldu

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD) Üyeleri, gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurulu sonunda yeni yönetimini oy birliği ile seçti.

ÇİSAD'ın yeni yönetimi belli oldu
31 Ekim 2014 Cuma 07:45

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD) üyeleri, gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurulu sonunda yeni yönetimini oy birliği ile seçti. Seçim tek liste ile gerçekleşirken, ÇİSAD’ın yeni başkanı Celal Öğücü oldu.
ÇİSAD Dernek Binası’nda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ile başladı. Kemal Gürsoy, Müjdat Ayan ve Zaim Erken’in divan kurulunda görev aldığı genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Raporları ve Kesin Hesap bilgileri okunarak oy birliği ile ibra edildi.
Yönetim, Denetleme, Sicil ve Yüksek Danışma Kurulu seçimleri sonucunda Celal Öğücü başkanlığındaki liste oy birliği ile seçildi. Seçim sonucunda Yönetim Kurulu Asil Listesi Celal Öğücü, Ayhan Civan, Müjdat Ayan, Çiğdem Cesur, Nüvit Kırçuval, Sait Uluözyurt ve Cem Karagöz’den oluştu. Dilek ve temenni bölümünde üyelerin talepleri kayda geçirilirken, Genel Kurul sonucunda seçilen diğer kurul üyeleri ise şu isimlerden oluştu;
Yönetim Kurulu Yedek: Zaim Erken, Rahmi Yavuz, Sinan Kumyol, Murat Karayılmaz, Mehmet Candan, Deniz Özen, Nurdoğan Yavuz.
Denetim Kurulu Asil: Bayram Yılmaz, Fekrullah Değirmenci, Mehmet Kınık.
Denetim Kurulu Yedek: Alper Uzunbacak, Vedat Görgün, Mehmet Bozdağ.
Sicil Kurulu Asil: Kemal Gürsoy, Ergin Kalınoğlu, Ahmet Yılmaz.
Sicil Kurulu Yedek: Engin Anıl, Gülay Tadlıdil, Sevim Tunay.
Yüksek Divan Kurulu: Kemal Gürsoy, Bayram Yılmaz, Ergin Kalınoğlu, Hasan Toprak, Sinan Kumyol, Ayhan Civan, Müjdat Ayan, Ahmet Yılmaz, Rahmi Yavuz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.