ÇOCUK ATÖLYESİ AÇILIYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılacak olan ve 5-6 yaş çocuklar için 4 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verileceği Çocuk Atölyesi başvuruları 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

ÇOCUK ATÖLYESİ AÇILIYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ocak 2022 Cumartesi 11:06

Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi için başvuruların 31 Ocak Pazartesi günü başlayacağını açıklayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Kültür Merkezimizde 5 ve 6 yaş çocuklarımız için açacağımız Çocuk Atölyemizde Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Ahşap Boyama, Fen, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik (STEM) branşlarında ücretsiz eğitim verilecek. Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslarımıza çocuklarını kayıt ettirmek isteyen vatandaşlarımız 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

  Bu yıl ilk defa açılacak olan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin kontenjanının 40 kişilik olduğunu belirten Akay, 4 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek Çocuk Atölyesi kurslarının kayıtların tamamlanmasının ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacağını ifade ederek, “Okul öncesi Çocuk Atölyemizde 4 farklı branşta verilecek olan kurslarımız kayıtların tamamlanmasının ardından eğitimler başlayacak” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.