ÇOCUK ATÖLYESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki açılan ve 5-6 yaş çocuklar için 4 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verildiği Çocuk Atölyesi’ni başarı ile bitiren çocuklara sertifikaları verildi.

ÇOCUK ATÖLYESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Mart 2022 Cumartesi 15:30

Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Ahşap Boyama ile Fen, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik (STEM) branşlarında ücretsiz eğitimlerin verildiği Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’ni başarı ile bitiren çocuklara sertifikaları Çerkezköy Belediyesi Kültür & Sanat ve Eğitim Koordinatörü Gizem Tuna tarafından verilirken, çocukların kurslarda yaptığı ve ortaya çıkardığı eserler de çocukların ailelerine hediye edildi.

 TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 2022 yılı başında 4 farklı branşta açılan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’ne 44 çocuğun katılarak eğitim aldığını belirten Çerkezköy Belediyesi Kültür & Sanat ve Eğitim Koordinatörü Gizem Tuna, “Bugün itibari ile Çocuk Atölyemizdeki eğitimlerimizi tamamlayarak, kurslarımıza katılan çocuklarımıza sertifikalarını verdik. Kurslarımıza devam eden çocuklarımıza, ailelerine ve bu süreçte eğitimlerini özveri ile veren kurs hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.  

DOYASIYA EĞLENDİLER

Çocuk Atölyesi’ni tamamlayan öğrencilere sertifikaları verilmesinin ardından çocuklar düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.