Çocuk bayramı satranç turnuvası tamamlandı

Çerkezköy İlçe Satranç Temsilciliği tarafından düzenlenen satranç turnuvası Simit Sarayı’nda yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı öncesinde gerçekleştirilen turnuva 4 kategoride düzenlendi

Çocuk bayramı satranç turnuvası tamamlandı
20 Nisan 2015 Pazartesi 18:44

 SİMİT SARAYI’NDA YAPILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde satranç turnuvası düzenlendi. İlçe Satranç Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva Simit Sarayı’nda yapıldı. Küçük Kızlar, Küçük erkekler, Minik Kızlar ve Minik Erkekler olmak üzere dört kategoride yapılan Çocuk Bayramı Satranç turnuvasına çok sayıda öğrenci katıldı.

TURNUVA 6 TUR HALİNDE DÜZENLENDİ

6 tur halinde düzenlenen turnuva sonunda da ödül töreni düzenlendi. Turnuva Simit Sarayı, Özel Gülerçin Koleji ve Kaya Turizm sponsorluğunda düzenlenirken, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödül törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör, Özel Gülerçin Koleji Ortaokulu Müdürü Tuğba Zenginal ve öğrenci velileri katıldı.

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Minik kızlarda birinciliği Ecenaz Sönmez, ikinciliği Zeynep Berra Erol ve üçüncülüğü de Ajla Çetin elde etti. Minik kızlara kupa, madalya ve hediyelerini Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör takdim etti. Küçük erkeklerde dört oyuncu 5’er puan alırken, birinci Alkan Demirkol, ikinci Halil İbrahim Duran, üçüncü Kürşat Yıldız ve dördüncü Göktürk Akif Gürbüz oldu. Küçük erkeklerin ödüllerini de Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz verdi. Küçük kızlarda ise birinci Hilal İçen, ikinci Deniz Ulusoy ve üçüncü Songül Akın olurken, ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’den aldılar. Küçük erkeklerde ise birinciliği Baran Gözcü, ikinciliği Eray Varnalı ve üçüncülüğü de Berk Altay elde etti. Küçük erkeklerde dereceye giren öğrencilere ödüllerini ise Özel Gülerçin Ortaokulu Müdürü Tuğba Zenginal takdim etti.

ÇORUM’DA İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Turnuvada ayrıca Çerkezköy Belediyesi Satranç takımı oyuncuları da elde ettikleri başarının ardından madalya ile ödüllendirildiler. Belediye Satranç takımı 1-6 Mayıs tarihleri arasında Çorum’da düzenlenecek olan turnuvada İlçemizi temsil edecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.