ÇOCUK GÖZÜYLE 2020' KONULU RESİM YARIŞMASI KAZANANLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve 123 çocuğumuzun katıldığı ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi.

ÇOCUK GÖZÜYLE 2020' KONULU RESİM YARIŞMASI KAZANANLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Ocak 2021 Cumartesi 11:59


‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışması İlkokul Kategorisi (7-10 Yaş), Ortaöğretim Kategorisi (11-14 Yaş) ve Lise Kategorisi (15-18) olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlendi. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.
2020, BİRBİRİMİZDEN UZAK KALDIĞIMIZ BİR YIL OLDU
   ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına katılan tüm öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Akay, “Zor bir 2020 yılını geride bıraktık. Etkinliklerden uzak, birbirimize mesafeli günlerden geçiyoruz. Bu salonun dolu olduğu, birbirimize sımsıkı sarıldığımız etkinlikleri, birlikte gerçekleştirdiğimiz günlerin özlemi içerisindeyiz. Her ne kadar pandemi süreci devam etse de bu özlem içerisinde neler yapabiliriz diye düşündük ve 2020 yılını çocuklarımızın gözünden değerlendiren bir resim yarışması yapmaya karar verdik. Bugün de bu yarışmanın sonuçlarını sizlerle paylaşmak için buradayız” dedi.
İNŞALLAH 2021’DE DAHA GÜZEL KONULARI RESMEDECEKSİNİZ
   “Yarışmamıza resimlerini göndererek katılan tüm çocuklarımıza selamlarımı ve sevgilerimi göndererek gözlerinden öpüyorum” diyerek konuşmasını sürdüren Akay, “3 kategoride düzenlenen yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 2021 yılı umutla başladı, umutla devam edecek inşallah. Daha güzel günlerde, bu salonun tıka basa dolu olduğu güzel etkinliklerde beraber olacağız. Zor bir 2020 yılı olduğu için, inanıyorum ki sizler resimlerinizi, birbirimizden uzak, maskeli hallerimizi düşünerek yaptınız. İnşallah 2021 yılında bütün bunlardan uzak, daha güzel bir yılı resmedeceksiniz. Buna inanıyorum. Bir kez daha yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor, dereceye giren arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
DERECEYE GİRENLERE HEDİYELERİ VERİLDİ
Akay konuşmasının ardından, İlkokul Kategorisinde 1’inci olan Sare İpek Karagöz, 2’nci olan Elif Pekdoğan ve 3’üncü olan Deniz Çetinkaya’ya ödüllerini takdim etti. Programda daha sonra Ortaokul kategorisinde 1’inci olan Cemal Çekin, 2’nci olan Melis Alözkan ve 3’üncü olan Tanem Uğurlu ile Lise kategorisinde 1’inci olan Sahra Tekneci, 2’nci olan Furkan Çelik ve 3’üncü olan Melisa Bilgen’e Akay tarafından ödülleri takdim etti. Resim yarışmamızda kategorilerinde birinci olan resimlerin sahiplerine Tablet, ikinci olanlara Resim Seti ve üçüncü olanlara da Akıl ve Zeka Oyunu Seti hediye edildi.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER
   Ödül töreni sonrası duygularını paylaşan öğrenciler, 2020 yılının salgın nedeniyle herkes için kötü geçtiğini belirterek, 2021 yılının sağlıklı ve huzurlu geçmesi temennisinde bulundu. Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin velileri de düzenlenen etkinlik için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.