Çocuk istismarına ‘HAYIR’ ​

Kapaklı Belediyesi Uzman Psikoloğu Ceren Sayın, 5 – 9 yaş arası çocukları ‘istismara’ karşı bilinçlendirecek

Çocuk istismarına ‘HAYIR’ ​
16 Ocak 2019 Çarşamba 20:28

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Etkinlikle ilgili bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatandaşlarına dair sorumluluklarının bilincinde olan ve bu doğrultuda Kapaklı halkının her alanda en iyi hizmeti alması için gayret gösteren Belediyemiz, bu kapsamda vermiş olduğu psikolojik destek hizmetlerine devam ediyor.

21 – 28 OCAK 2019 TARİHLERİ ARASI
Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına planlamış olduğumuz hizmetlerden birini daha hayata geçiriyoruz. Bu doğrultuda, Kapaklı Belediyesi Uzman Psikoloğu Ceren Sayın, 21 – 28 Ocak tarihleri arasında 5 – 9 yaş arası çocuklarımıza ‘çocuk istismarı’ konusunda bilgilendirmede bulunacak.

HİZMET BİNASI 9. KATINDA GERÇEKLEŞECEK
Çocuklarımızın bilinçlenmesi ve çocuk istismarına karşı sessiz kalmaması için düzenlenecek olan bilgilendirmeler Kapaklı Belediye Hizmet Binası 9. katında faaliyet gösteren Psikolojik Danışmanlık Servisi’nde gerçekleşecek.

RANDEVU ALMAK İÇİN
Vatandaşlarımız, ‘444 89 59 – dahili 205’ numaralı telefonu arayarak etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve randevu alabilirler.” Açıklamalarını yaptı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.