Çocuklara Özel Makrome Workshop Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi tarafından 7-10 yaş arası çocuklara özel makrome workshop etkinliği düzenlendi. Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde Saturday Hobby firmasının destekleriyle düzenlenen etkinliğe katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın hem öğrenmelerine hem de kendilerini geliştirmelerine destek oluyoruz.” dedi.

Çocuklara Özel Makrome Workshop Düzenlendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Nisan 2022 Salı 00:05

Kapaklı Belediyesi tarafından çocuklara özel düzenlenen kültürel, sanatsal, mesleki ve sportif kurs ve atölye çalışmaları devam ediyor. Son olarak 7-10 yaş arası çocukların ara tatillerini değerlendirmeleri amacıyla Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde Saturday Hobby firmasının destekleriyle makrome workshop etkinliği düzenlendi.

HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORLAR

İki gün boyunca farklı makrome çalışmaları yapan çocuklar, eğlenceli zaman geçirdi. Etkinliğe katılarak çocuklarla beraber makrome yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Emek Sepeti Üretim Atölyemizde birçok kurs ve etkinlik düzenleyerek vatandaşlarımızın sosyal yaşamına katkı sunuyoruz. Çocuklarımızın da eğlenerek öğrendiği ve fikir dünyalarını zenginleştiren makrome workshop etkinliği düzenledik. Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın hem öğrenmelerine hem de kendilerini geliştirmelerine destek oluyoruz. Katkılarından dolayı Saturday Hobby firmasına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.