Çocukların bayram keyfi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıylailçemizdeki ilköğretim okullarından Atatürk ve 75. yıl İlköğretim Okullarının hazırladıkları gösteriler izleyicileri büyüledi.

Çocukların bayram keyfi
24 Nisan 2008 Perşembe 00:00

Atatürk İlköğretim Okulu'nun Anfi Tiyatro'da, 75. Yıl İlköğretim Okulu'nun okul bahçesinde düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenlikleri'nde öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri, oyun ve eğlenceler parmak ısırttı.

Okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan programlarında gönüllerince oynayan, çocuklar Anfi Tiyatro ve okul bahçesini bayram yerine çevirirlerken, çocuklarını izleyen veliler ise çocuklarının yaptığı şovlar ile zaman zaman güldüler,zaman zaman duygulandılar, zaman zaman ise hüzünlendiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.