Çoğu vatandaşın barınağın varlığından haberi bile yok

Çerkezköy ve Kapaklı’da, sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığın ve bilincin artırılması konusunda çeşitli çalışmalar yürüten gönüllü hayvan severler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ettiler

  Çoğu vatandaşın barınağın varlığından haberi bile yok
17 Mayıs 2015 Pazar 16:00

 HAYVAN SEVERLER GRUBU VAHAP AKAY’I ZİYARET ETTİ

 

Sokak hayvanlarına yaşam alanı tanınması konusunda bilincin ve duyarlılığın artırılmasına yönelik Çerkezköy ve Kapaklı’da gönüllü olarak görev alan Seda Aksu, Gülçin Kocaer, Sinan Sağlam ve Eren Karayel isimli hayvan severler Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettiler.

 

BELEDİYE BİNASI ÖNÜNE SULUK VE PUGEDON

 

Belediye’nin sokak hayvanlarına yönelik proje ve çalışmalarında gönüllü olarak görev almak istediklerini ifade eden Grup Kurucusu Seda Aksu, Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı’nı izin verilmesi durumda boyamak istediklerini ifade etti. Seda Aksu aynı zamanda Çerkezköy’de, sokak hayvanların su içmesi için suluk konulmasını talep etti. Çerkezköy’de yaşayan çoğu kişinin Hayvan Barınağı’nın varlığından dahi haberli olmadığını vurgulayan Seda Aksu; “Bilboardlara Hayvan Barınağı’nın yerini ve bu barınaktan hayvan edinilebileceğini belirten afiş projelerimizi asmak istiyoruz. Bu konuda vatandaşları bilinçlendirmeliyiz.” diye konuştu. Hayvan Severler Grubu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan ayrıca, Belediye önüne bir Pugedon (sokak hayvanlarını doyuran geri dönüşüm kutusu) konulmasını rica ettiler.

 

VAHAP AKAY HAYVAN SEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Belediye Başkanı Vahap Akay ise sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığın artırılması ve daha iyi şartların sağlanması için Belediye olarak elinden geleni yapacağını ifade ederek, sokak hayvanlarına yönelik üretmiş oldukları proje ve çalışmalarda her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay, gönüllü olarak bu tür çalışmalar yürüten hayvan severlere teşekkür etti.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.