Çok anlamlı bir iş yapıyorsunuz

Kars Valiliği’nce düzenlenen “103. Sarıkamış Şehitlerini Anma” etkinliğine katılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, beraberindeki Gaziler ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek kendisine Sarıkamış ilçesinden getirdiği şehit toprağı ile ay yıldızlı atkı, bere ve eldiven takımını hediye etti.

Çok anlamlı bir iş yapıyorsunuz
17 Ocak 2018 Çarşamba 18:08

ÇERKEZKÖY ŞEHİTLİĞİ TOPRAKLARINI SARIKAMIŞ’A GÖTÜRDÜLER
Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Avcılar Temsilciliği’nin organizasyonu ile “103. Sarıkamış Şehitlerini Anma” etkinliğine katılmak üzere Kars’ın Sarıkamış ilçesine gittiklerini belirten Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Çerkezköy Şehitliğimizden aldığımız toprakları Sarıkamış Şahitliğimize götürdük. Sarıkamış Şehitliğimizden aldığımız toprakları da Çerkezköy Şehitliğimize, ardından sırasıyla Çanakkale, Dumlupınar ve Kıbrıs Şehitliklerine götürmeyi planlıyoruz” dedi.
SİZDEN ALDIĞIMIZ BAYRAKLARI GÖTÜRDÜK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Sarıkamış’a giderken yanımda sizden aldığımız Türk Bayraklarını da götürdük ve ziyaret ettiğimiz kurumlara ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciklerine hediye ettik. Bu vesile ile tüm gazilerimiz adına bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Akay, “Bizler bugünlerimizi vatan uğrunda hayatlarını feda eden şehitlerimize ve siz değerli gazilerimize borçluyuz. Bu nedenle gerek şehit ailelerimiz için, gerekse gazilerimiz için ne yapsak azdır. Memleketimizin dört bir yanındaki şehitliklerimizi, toprakları vasıtası ile birbirleriyle buluşturarak çok anlamlı bir iş yapıyorsunuz. Bu nedenle sizleri ayrıca tebrik etmek istiyorum” diye konuştu.
AY YILDIZLI ATKI, BERE VE ELİDVEN HEDİYE ETTİ
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan daha sonra Kars’ın Sarıkamış ilçesinden getirdiği şehit toprağı ile ay yıldızlı atkı, bere ve eldiven takımını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hediye etti. Yarlıgan ve beraberindeki gaziler daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Kemal Gümüş’ü de ziyaret ederek kendilerine de Sarıkamış ilçesinden getirdiği şehit toprağı ile ay yıldızlı atkı, bere ve eldiven takımı hediye etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.