Çolakoğlu çiftinin Öykü’sü

Çerkezköy 1911 Spor Spor Genel Kaptanı Futbol Şube Sorumlusu ve aynı zamanda Çerkezköy’de hizmet veren Mavi İletişim işletmecisi Sebahattin Çolakoğlu baba oldu

Çolakoğlu çiftinin Öykü’sü
29 Kasım 2017 Çarşamba 11:54

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU
Ayşe – Sebahattin Çolakoğlu çiftini Öykü adında bir kız çocukları dünyaya geldi. Çerkezköy Özel İRmet Hospital Hastanesi’nde 2 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya gelen Öykü bebeğin ve annesi Ayşe Çolakoğlu’nun sağlığının yerinde olduğu bildirilirken, anne – baba olan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
ÇOLAKOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Doğum sonrası yüzlerce arama ve kutlama mesajı aldıklarını kaydeden çiçeği burnunda baba Sebahattin Çolakoğlu, kendilerini unutmayan yakınlarına teşekkürlerini iletti.
BİR ÖMÜR DOLUSU MUTLULUKLAR DİLİYORUZ
Bizler de Çerkezköy Gazetesi ailesi olarak Öykü bebeğe sağlıklı ve uzun bir hayat; Ayşe Sebahattin Çolakoğlu çiftine ise çocuklarıyla birlikte bir ömür dolusu mutluklar diliyoruz.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.