Çöp ev temizlendi

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bir apartman sakininin Belediyeye yapmış olduğu müracaat sonrasında, içerisine yığılan çöplerden dolayı yaşanmaz hale gelen bir çöp evi boşalttı

Çöp ev temizlendi
30 Temmuz 2015 Perşembe 16:14

 TEMİZLİK İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi çevre sağlığını tehdit eden ve çöplerden yaşanmaz hale gelen Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki bir çöp evi temizledi. Beyazsu Sokak No:8 adresinde apartman sakinlerinin Belediyeye yapmış oldukları müracaatla, apartmanda yaşayan bir vatandaşa ait dairenin kullanılmayan eşyalar ile evinin bir çöp eve dönmesi üzerine Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri daireye giderek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler neticesinde çöp yığını haline gelen dairenin temizlenmesi için savcılıktan ve emniyetten gerekli izinleri alan Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri temizlik personelleri ve araçlarla önce evin önünü daha sonra ise daireyi temizlemek için hummalı bir çalışma başlattı.

ÇÖP TOPLAMAK HASTALIK HALİNE GELDİ

Temizlik çalışması başlatılan çöplüğe dönüşen daireden kötü kokuların gelmesi sebebiyle apartman sakinleri gelen kokuların artık dayanılmaz hale geldiğini ve kötü kokulardan dolayı cam açamaz olduklarını dile getirirken, Belediye’ye müracaat ettiklerini ifade ettiler. Yapılan temizlik çalışmaları için Belediyeye teşekkür eden apartman sakinleri evde yaşayan vatandaşın bunca kullanılmayacak malzemeleri yaklaşık bir yıldan beri topladığını artık çöp toplamanın kendisinde hastalık haline geldiğini ifade ettiler.

BOYA BADANA YAPILDIKTAN SONRA İLAÇLANACAK

Yapılan temizlik çalışmaları neticesinde evden yaklaşık 2 kamyon çöp çıkartılırken, dairede boya badana yapıldıktan sonra Sağlık Müdürlüğü ekiplerince ilaçlanacak ve vatandaşın kullanması için gerekli ev eşyaları temin edilecek. Ayrıca vatandaşın daha sonraki yaşamını sağlıklı bir şekilde sürdürmesi için Belediye ekipleri dairede aylık denetim yapacak. Yapılan bunca temizlik çalışmalarını sevinç içerisinde izleyen vatandaş ise Belediyeye ve ekiplere teşekkür ederken, “Ben burada siz olmasaydınız hasta olurdum. Allah ne muradınız varsa versin” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.