Çöp konteynerlerine ilaçlama

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı süresince kentimiz genelinde temizlik çalışmalarına devam etti.

Çöp konteynerlerine ilaçlama
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Ağustos 2020 Salı 12:17

Çalışmalar kapsamında, 12 Mahalle ve Çerkezköy’de bulunanOrganize Sanayi Bölgesi’nde görev yapan çöp toplama araçlarına 65’er litrelik ilaçlama tankları montajı yapıldı. Tanklarda bulunan aparat yardımı ile çöpü boşaltılan tüm konteynerlerin tek tek temizlik ve ilaçlama işlemleri de gerçekleştirildi. Bu işlemlerde kullanılan ilaç, koku giderici, yağ, kir ve katran çözücü özellikte olup; yapılan çalışmalar sayesinde koku şikayeti ve konteyner yer değişikliği taleplerinin de önüne geçilmesi hedeflendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, bayram süresince rutin çöp toplama ve mıntıka temizliği çalışmalarını da sürdürdü.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet eren - 4 yıl önce
Kızılpınara da bekleriz