Çöp konteynırları yenilendi

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hijyen şartlarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için ilçe genelindeki çöp konteynırlarını yenilemeye başladı.

Çöp konteynırları yenilendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 11:51

ESKİ KONTEYNIRLAR DEĞİŞTİRİLİYOR
İlçenin genelinde yer alan konteynırların bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesi yapılırken tamir ve bakımı yapılan konteynırlar yenilenmiş haliyle tekrar hizmete sunuluyor. Tamiri mümkün olmayan eskimiş konteynırlar ise yenileri ile değiştiriliyor. Kapaklı’ya en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kentimizin temizliğinin sağlanması ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla yeni çöp konteynırları alıyoruz almaya da devam edeceğiz. İlçemizde çöp konteynırı eksik olan cadde ve sokaklarımızı tamamlayacağız. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepleri de ayrıca değerlendireceğiz. İlçemizde yaşanan bu sorunu artık en kısa sürede ortadan kaldırıyoruz” dedi
“YAŞANABİLİR BİR KAPAKLI İÇİN EL ELE VERMELİYİZ”
Vatandaşların temiz bir ortamda yaşaması için ilçede genelinde temizlik seferberliği başlattıklarını kaydeden Çetin, “Kapaklımızın bütün cadde ve sokaklarını, evimizi temizlediğimiz gibi temizlemeye çalışıyoruz. Amacımız, halkımızın sağlığını korumak ve çevre kirliliği nedeniyle oluşabilecek hastalıkları sıfıra indirmektir. Bu doğrultuda temizlik ekiplerimiz güzel ilçemiz için ellerinden geleni yapıyor. Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan da çevre duyarlılığına önem vermelerini istiyoruz. Çevre hassasiyetine önem göstererek daha güzel ve daha yaşanabilir Kapaklı için hep birlikte el ele vermeliyiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.