Çorlu Caddesi’nin üstyapısı tamamlanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan Çorlu Caddesi, kuru karışım beton ile kaplanıyor

Çorlu Caddesi’nin üstyapısı tamamlanıyor
22 Ekim 2018 Pazartesi 10:05

YAKLAŞIK 1 KİLOMETRELİK KISIM
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan Hürriyet, Atatürk, Terzi, İstiklal, Bahar, Çerkezköy, Vatan, Hacı Yakup, Osmanlı Caddeleri ile Saygın Sokak’ta kuru karışım beton yol yapım çalışmalarını tamamladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kısa bir süre önce Çorlu Caddesi’nde yaklaşık 1.5 kilometrelik kısmının kuru karışım beton kaplaması yapılmıştı. Bugün ise Çorlu Caddesi’nin Çorlu Yolu bağlantısında kalan yaklaşık 1 kilometrelik kısmında kaplama çalışmaları başladı” açıklamasını yaptı.

ANA ARTERLER TAMAMLANIYOR
Çorlu Caddesi’ndeki kuru karışım beton yol çalışmasının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet ve Eren Caddelerinin üstyapısının yapılacağını belirten Başkan Akay, “Çorlu Caddesi ile Eren ve Millet Caddelerimizdeki üstyapı çalışmaların tamamlanması ile birlikte Kızılpınar Mahallemizin ana arterlerinde kaplaması yapılmamış yol ağı kalmayacak” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.