Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi tanışma kahvaltısı düzenledi

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi seçiminde başkanlığı kazanan Selda Er ve yönetimi düzenlediği kahvaltıda, Çorlu protokolünün eşleri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi tanışma kahvaltısı düzenledi
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:42

Tanışma ve fikir alışverişinde bulunma amaçlı düzenlenen kahvaltıya Çorlu Kaymakamı’nın eşi Meral Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı’nın eşi Sevinç Baysan, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü’nün eşi Seçil Öğüt, Tekirdağ Barosu Başkanı Huriye Altay Erol, Çorlu Kent Konseyi Başkanı’nın eşi Çiğdem Cesur, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selda Er ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltının başlangıcında söz alan Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selda Er, kadın meclisinde görev alma amaçlarının Çorlu’yu tanıtmak ve kadınların Çorlu’daki kadınlarla ilgili politikaların hayata geçirilmesi amaçlı yerel yönetimlerin de desteğini alarak projeler üretmek olduğunu belirtti. Kadın meclisi olarak kadınların hayata katılımlarını arttıracak ekonomi projeleri, sağlık projeleri ve sosyal projeler gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Başkan Er, “Bu projelerde sizlerin destekleri bizler için çok önemli, projelerimizde desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.