Çorlu Suyu ıslahı için ihaleye çıkıldı

Çerkezköy’ün kanayan yarası su baskınları için Devlet Su İşleri (DSİ) önemli bir adım attı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın uzun süredir mücadele ettiği ve konuyla ilgili görüşlerini her fırsatta dile getirdiği Çorlu Suyu’nun ıslahı için DSİ ihaleye çıktı.

Çorlu Suyu ıslahı için ihaleye çıkıldı
02 Mart 2018 Cuma 15:42

1. KISIM: AMBARDERE – KIZILPINAR ARASINDAKİ 5 KM’LİK BÖLÜM
Devlet Su İşleri ‘Tekirdağ- Çerkezköy, Çorlu ve Muratlı İlçeleri Çorlu Suyu 1 Kısım’ için ihaleye çıktı. Bu kapsamda Çorlu Suyu’nun Ambardere Mevkii’nden Kızılpınar’a kadar olan yaklaşık 5 kilometrelik bölümü ıslah edilecek.
TOPLAMDA 67 KİLOMETRELİK ISLAH GERÇEKLEŞECEK
Toplamda yaklaşık 67 kilometrelik bir bölgede gerçekleşecek olan ıslah projesi için ilk adım Çerkezköy’den atılıyor. Uzun yıllardır Çerkezköy’ün kanayan yarası konumunda olan su baskınları, DSİ’nin üzerine düşen görevi yapmasıyla birlikte tamamen ortadan kalkacak gibi görünüyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.