Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün Medya Mensuplarına üye oldu

Çorlu Medya Mensupları Derneği üyeleri arasına Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Gazetesi imtiyaz sahibi Enis Sülün’de katıldı.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün  Medya Mensuplarına üye oldu
04 Temmuz 2014 Cuma 07:51


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen törene Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun ve Yönetim Kurulu katıldı. Sülün’ün Çorlu Medya Mensupları Derneği’ne üye olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, “ Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın bünyesinde gazete çıkarması nedeniyle derneğimize üye olabileceklerini belirttik. Odamızın başkanı ve yönetim kurulu da bizim bu talebimizi değerlendirdiler. Ben derneğimize üye Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Enis Sülün’e, ÇTSO Yönetim Kurulu’na şahsım, derneğimizin yönetimi ve tüm üyeleri adına çok teşekkür ediyorum. Çorlu Medya Mensupları Derneği olarak çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor” dedi.
HAYIRLI OLSUN
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Gazetesi imtiyaz sahibi Enis Sülün de, dernek üyeliğinin hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.