ÇOSB çalışanlarına online Afet Bilinci Eğitimi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü personeline yönelik 2021 'Afet Eğitim Yılı' kapsamında ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiye Şefliğinin Uzman Ekipleri tarafından 'Birey ve Aileler için Afet Bilinci Eğitimi' düzenlendi.

ÇOSB çalışanlarına online Afet Bilinci Eğitimi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Mart 2021 Salı 22:59

Eğitimde, afet öncesi, afet anı ve sonrasında yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı. Online olarak düzenlenen eğitime, birimlerden katılım gösteren personele deprem başta olmak üzere doğal afetlere ve yangınlara karşı alınması gereken önlemler ile davranış biçimleri de anlatıldı. AFAD Gönüllülük Sistemi ve Türkiye Afet Müdahale Planının da anlatıldığı eğitimde, deprem, sel, heyelan, fırtına, hortum, çığ gibi doğal afetler ile yangınlar gibi acil durumların öncesinde alınması gereken tedbirlerin afetin boyutunu önlemesi açısından önemine dikkat çekildi.
 
ÇOSB İtfaiye Şefliği tarafından ayrıca Bölge katılımcı firmalarına da ‘Afet Bilinci Eğitimleri’ verilmeye başlandığı bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.