ÇOSB de Basın bayramını unutmadı

Türk Basını’nda sansürün kaldırılışının 107. Yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy ve Kapaklı da görev yapan basın mensuplarını ağırladı

ÇOSB de Basın bayramını unutmadı
30 Temmuz 2015 Perşembe 16:11

 PARILTIM RESTAURANTTA BİR ARAYA GELDİLER

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Parıltım Retaurantta düzenlenen yemekte Çerkezköy ve Kapaklı da görev yapan basın mensuplarını ağırladı. Türk Basını’nda sansürün kaldırılışının 107. Yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında basın mensuplarını yemek programında ağırlayan Eyüp Sözdinler’e, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Eğitim ve Halka İlişkiler Müdürü Gökhan İnce’de eşlik etti.

 

BASIN BAYRAMINI KUTLADI

 

Yemek öncesi basın mensupları tek tek kendilerini tanıtırken, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de yaptığı kısa konuşmada, “Özel gününüzde sizlerle bir arada olmayı isterdik ama kısmet bugüneymiş. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Zorlu bir mesleği icra ediyorsunuz ve bu bağlamda hepinize görevlerinizde başarılar diliyor, sizler için anlamlı ve özel bir gün olan basın bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, yemeğin ardından Çerkezköy ve Kapaklı da görev yapan basın mensupları ile gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.