ÇOSB'den dev uygulama: OSBKart

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ve Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH), bölgedeki işletmelerde çalışanların indirim ve avantajlardan yararlanacağı “OSBKart” uygulamasını hayata geçirdi

ÇOSB'den dev uygulama: OSBKart
18 Temmuz 2017 Salı 13:41

ÖZEL İNDİRİMLER SUNUYOR
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ve Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH), bölgedeki işletmelerde çalışanların indirim ve avantajlardan yararlanacağı OSBKart uygulamasını hayata geçirdi. ÇOSB’de düzenlenen basın toplantısı ile OSBKart’ı tanıtan firma yetkilileri şu ifadeleri kullandı: ‘‘OSBKart, Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH) yetkilileri tarafından ÇOSB’de faaliyet gösteren firmalarda kurulan tanıtım stantlarıyla dağıtılmaya başlandı. Oldukça yoğun ilgi gören OSBKart, kart sahiplerine yerel ve ulusal ölçekte bulunan firmalardan; gıda, giyim, eğitim, hastane, akaryakıt gibi ürün ve hizmetlerde özel indirimler sunmakta ve avantajlar sağlamakta.
KULLANICILARA AVANTAJ SAĞLIYOR
ÇOSB’deki firmalarda çalışanlara ücretsiz olarak dağıtılan OSBKart ile ilgili ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından bölgemizdeki işletmelerde çalışanların indirim ve avantajlardan yararlanacağı “OSBKart” uygulaması adı altında bir projenin hayata geçirilmesi planlanmıştır. Bu kapsamda ÇOSB işletmelerinde çalışanlara, Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH) tarafından dağıtılacak OSBKart ile kart sahiplerine yerel ve ulusal ölçekte bulunan firmalardan; gıda, giyim, eğitim, hastane, akaryakıt gibi ürün ve hizmetlerde özel indirimler sunulmakta ve avantajlar sağlanmaktadır.
ANLAŞMALI-ÜYE İŞ YERLERİNDE GEÇERLİ
Ücretsiz olarak çalışanlara dağıtımı yapılacak bu kartlardan ilerleyen dönemlerde de herhangi bir isim adı altında ücret/bedel/faiz vb. talebi yapılmayacaktır. Kart sahibi kişinin anlaşmalı-üye işyerinde OSBKart’ı ibraz etmesi yeterli olacaktır. Kartın geçerli olduğu üye işyerlerine ait bilgilere http:/www.cosb.org.tr/tr/Hizmetler/OSB-Kart/31 veya www.osbkart.com adresinden erişilebilir. Bu web adreslerinde OSBKart’ın geçerli olduğu üye işyerleri sürekli güncellenecektir. OSBKart’a ilişkin mobil uygulamaları Apple Store” veya Google Play uygulama marketlerinden ‘osbkart’ araması ile eriştikten sonra indirip kullanma imkanı da bulunmaktadır.
ÇAĞRI MERKEZİ 7 GÜN HİZMET VERİYOR
OSBKart’a ilişkin olarak, Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH) firmasının çağrı merkezinde üyelerin soru ve sorunları hakkında hızlı aksiyon almak üzere haftanın 7 günü hizmet verilmektedir. Çağrı merkezine 0850 252 22 22 no’lu telefondan ulaşılabilmektedir. Kartların dağıtımı 12/07/2017 tarihinden itibaren Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH) yetkilileri tarafından bölgemiz işletmelerine yapılan ziyaretlerle gerçekleştirilmeye başlanmıştır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.