ÇOSB elektrik kesintileri hakkında açıklama yaptı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi’ndeki Organize Sanayi Bölgeleri’ne TEİAŞ tarafından sağlanan enerji temininde sıkıntı yaşanmasından dolayı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada, enerji iletim hatlarında devam eden arızanın giderilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi

ÇOSB elektrik kesintileri hakkında açıklama yaptı
02 Ocak 2017 Pazartesi 13:25

ENERJİ İLETİM HATLARINDA ARIZA VAR
Marmara Bölgesi’ni besleyen (Adapazarı) enerji iletim hatlarındaki arıza nedeniyle bu bölgede bulunan Organize Sanayi Bölgeleri’ne TEİAŞ tarafından sağlanan enerji temininde sıkıntı yaşanmasından dolayı Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
“Marmara Bölgesini besleyen (Adapazarı) enerji iletim hatlarında arızalar halen sürmekte olup, TEİAŞ 20. Bölge Müdürlüğünden bu arızaların giderilmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü öğrenilmiştir. Bu kapsamda Marmara Bölgesindeki Organize Sanayi Bölgelerine TEİAŞ tarafından sağlanan enerji temininde sıkıntı yaşanmaktadır. Sanayi işletmelerine elektriklerin verilebilmesi hususunda TEİAŞ yetkilileriyle kurumumuz tarafından sürekli iletişim içinde bulunulmakta olup, gelişmeler sanayicilerimize aktarılacaktır.”
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.