ÇOSB, Elektronik Belge Yönetim Sistemine geçti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğünde, yaklaşık bir yıldır altyapı çalışmaları süren Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) tamamlandı. ÇOSB, teknoloji çağının artık bir gereği olan sisteme geçmiş oldu

ÇOSB, Elektronik Belge Yönetim Sistemine geçti
24 Temmuz 2017 Pazartesi 13:22

BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından kurulan Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile öncelikli olarak kurum dışından bölgeye gelen ve kurum içindeki belgelerin takibe alınması amaçlanıyor. Bu sistem ile Bölge Müdürlüğü içinde farklı birimlerde kullanılan belgelerin takibi, tüm formların elektronik ortama aktarılması, süreçlere bağlı olarak işlemlerin elektronik ortamda izlenebilirliğinin sağlanması, kurum dışına gönderilen evrakların elektronik imza ile imzalanarak Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) ile karşı tarafa gönderilmesi gerçekleştiriliyor.
BİLGİ AKIŞI HIZLANACAK
Proje, ÇOSB Bölge Müdürlüğünün birimleri arasında ve kurum dışı yazışmalarda da bilgi akışını hızlandıracak. Ayrıca ÇOSB çalışanlarının bu çalışmayla birlikte mobil uygulamalar vasıtasıyla sisteme erişimi ve kullanması mümkün oluyor.
E-İMZA DA DAHİL EDİLDİ
Yaklaşık bir yıl süren çalışmalar neticesinde geçilen sistemle hem kağıt hem de zaman tasarrufu sağlanacak. Yeni uygulamayla birlikte, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında farklı birimlerde kullanılan formlar da kurumsal iş akışına bağlı olarak EBYS sistemine dahil edildi. Ayrıca e-imza uygulamaları da sistemin uygulamalarına katıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre Yılmaz - 7 yıl önce
Öncelikli olarak fotoğraf çekme tekniklerinin her fotoğrafçı için işe yarar yöntemler olduğunu ancak fotoğrafçılık kursu eğitimi almadan bazı konuların teorikten öteye gitmediğini bilmekte fayda var. Ancak yine de bu püf noktalarını öğrenerek fotoğrafçılığa başlamak isteyenler için öneriler... www.fotografcilikkursu.com.tr/