Ç.O.S.B. öğrencileri ödüllendirdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Su ve Enerji Tasarrufu" konulu yarışmada dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi. ÇOSB Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan ödül töreninde resim ve kompozisyon dalında derece giren 9 öğrenciye çeşitli ödüller verildi

Ç.O.S.B. öğrencileri ödüllendirdi
10 Haziran 2011 Cuma 00:00

Geçtiğimiz yıl Çerkezköy’deki ilköğretim okulları arasında resim, ortaöğretim okulları arasında da kompozisyon yarışması düzenleyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, bu yıl da ‘Su ve Enerji Tasarrufu’ konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.
ÇOSB’nin çevreye ve çocuklara katkıları olması düşüncesi ile geçtiğimiz yıl başlattığı yarışma bu yıl üç kategoriden oluştu. Yarışmaya katılan ilköğretim öğrencileri 4. ve 5. Sınıflar kategorisi ile 6, 7. ve 8. sınıflar kategorisi arasında resim ve lise öğrencileri de kompozisyon kategorisinde yarıştılar. ÇOSB’nin düzenlediği yarışmaya öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi  yetkilileri de memnun etti.
KOMİSYON TARAFINDAN DEĞERLENDİRLDİ
Mayıs ayının 25’ine kadar başvuruların kabul edildiği yarışmada eserleri Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nden de birer temsilcinin bulunduğu komisyonlar değerlendirdi. Değerlendirmenin sonunda dereceye giren öğrenciler için ÇOSB Konferans Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpagut, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya ile okulların idarecileri ve öğrenciler katıldı.
ÇEVREYE HER YÖNÜYLE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ
Ödül töreninde bir konuşma yapan Özdoğan, "Gençler arasında çevre bilincini geliştirmek adına başlattığımız yarışmamızı geleneksel hale getirdik. Katılımın bu kadar yoğun olması da bizi sevindiriyor. Bölge olarak bulunduğumuz çevreye her yönüyle katkı sağlamak istiyoruz. Bu ve buna benzer çalışmalarımızın nedeni de budur. İleriki yıllarda yarışmamızı daha geniş kitlelerin katıldığı bir platform haline getirmeyi planlıyoruz" dedi.
ZENGİNAL’DAN ÇOSB’YE TEŞEKKÜR
Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zenginal da, ÇOSB’ye eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri, Mustafa Alpagut, Ahmet Hamdi Zenginal, Mehmet Özdoğan ve Kadir Karakaya tarafından verildi.
ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ
4. ve 5. sınıfların katıldığı birinci kategori resim yarışmasında birinciliği elde eden Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4/B Sınıfı öğrencisi Çağrı Özcan’a notebook, ikinciliği elde eden  75. Yıl İlköğretim Okulu 4/C Sınıfı öğrencisi Alpaslan Civcik’e fotoğraf makinesi ve üçüncü olan Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5/B Sınıfı öğrencisi Samet Köybaşı’ya ise mp3 çalar hediye edildi.
6, 7 ve 8. sınıfların katıldığı resim yarışmasında 1. olan Çerkezköy 75. Yıl İ.Ö.O. 8/A Sınıfı öğrencisi Ayşe Buse Karabal’a, 2. olan Kapaklı Cumhuriyet İ.Ö.O. 8/B Sınıfı öğrencisi Kübra Erzey’e, 3. olan Kapaklı Cumhuriyet İ.Ö.O. 6/B Sınıfı öğrencisi Fikri Furkan Deveci’ye notebook hediye edildi.
Düzenlenen törende son olarak kompozisyon yarışmasında dereceye giren Çerkezköy 75. Yıl İ.Ö.O. 8/A Sınıfı'ndan Enes Turgut’a, Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 11/C Sınıfı'ndan Mehmet Akif Taşınık’a, Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi 11/BT Sınıfı'ndan Hasibe Karagöz’e de notebook hediye edildi. Ayrıca yarışmada ön elemeyi geçen tüm yarışmacılara şapka hediye edildi. Kategorilerinde birinci olan öğrencilerin okullarına da projeksiyon cihazı hediye edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.