ÇOSB Personeline TS EN ISO 9001 temel eğitimleri verildi

Çerkezköy Organize Sanayi (ÇOSB) Bölge Müdürlüğünde çalışan müdür, şef, mühendis, sorumlu ve ilgili personele yönelik iki günlük ‘TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi’ düzenlendi

ÇOSB Personeline TS EN ISO 9001 temel eğitimleri verildi
30 Mayıs 2017 Salı 15:59

FARKLAR VE YENİLİKLER ANLATILDI
KalDer Trakya Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen eğitim ÇOSB Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşti. Eğitimlerde, TE EN ISO 9001;2015 Kalite Yönetim Sisteminin bir önceki yayını olan TS EN ISO 9001;2008 Kalite Yönetim Sisteminin versiyonu arasındaki farkları ve standardın yenilikleri olan liderlik, riskler, fırsatlar vb. konularda bilgiler verildi.
SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANDILAR
Eğitimi tamamlayan personeller aynı zamanda, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Sertifikası almaya hak kazandı.
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.