ÇOSB Turnuvalarının kupa ve ödül töreni gerçekleşti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvalarının başarılı takımları ve sporcuları için ÇOSB Bölge Müdürlüğünde Kupa ve Ödül Töreni düzenlendi.

ÇOSB Turnuvalarının kupa ve ödül töreni gerçekleşti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Ekim 2019 Perşembe 12:28

Ödül törenine; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.
 
SÖZDİNLER, TAKIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kupa ve Ödül töreninde bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, turnuvalara katılan firmalara, firma temsilcilerine ve sporculara teşekkür etti.
 
ÖDÜL TÖRENİ
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda dereceye girenlere kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler verdi. Tenis Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı. Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.
 
TURNUVALARA KATILANLAR
Heyecanlı ve çekişmeli anların yaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 14’üncüsü, Tenis Turnuvası’nın ise 13’üncüsü düzenlendi. Futbol Turnuvası’na, 21 takım katıldı. Turnuvaya katılan firmaların isimleri şöyleydi: “Hattat Traktör, Vem İlaç, Hema Endüstri, Pharmactive, GF+Hakan Plastik, Hyosung, Act Metal, Pehlivanoğlu, Akbaş Tekstil, Akplas, Coko-Werk, 3M, İstanbul Boya, Bross, Vira Kimya, Deva-2, Uğurteks, Bony, Koçak Farma, Teverpan, Deva-ÇK-1”                          
 
Tenis Turnuvası’na da ilgi oldukça yoğun oldu. 5 ayrı kategori halinde yapılan Tenis Turnuvası’nın da kategori isimleri ve katılım sayıları şöyleydi:
Bayanlar Kategorisi: 14 kişi.
Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi: 22 kişi.
İleri Seviye Erkekler Kategorisi: 21 kişi.
Karışık Çiftler Kategorisi: 14 çift.
Çift Erkekler Kategorisi: 10 çift.
 
FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU HATTAT TRAKTÖR
Futbol Turnuvasında oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen grup maçlarından sonra Çeyrek Final Karşılaşmaları yapıldı. Turnuvada Hema Endüstri üçüncü oldu. Finalde de oldukça çekişmeli bir karşılaşma yaşandı. Finalde de Hattat Traktör ile Hyosung karşılaştı. Hyosung’u 6-1 yenin Hattat Traktör, Futbol Turnuvasının Şampiyonu oldu.
 
Turnuvada 70 golle, Gol Kralı Hattat Traktör takımından Özay Özbek oldu. Turnuvanın En Centilmen Takımı Vira Kimya oldu. Yılın Kalecisi ise Hema Endüstri Takımından kaleci Uğur Akyıldız oldu.
 
TENİS TURNUVASINDA DERECE YAPANLAR
Tenis Turnuvasında;
Bayanlar Kategorisinde birinci HelinaGraystone, ikinci Nevin Baykal oldu.
Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde birinci, Şener Kökçak, ikinci Lami Akarsu oldu.
İleri Seviye Erkekler Kategorisinde de birinci Göktuğ Seyhan, ikinci AdemHiçyılmaz oldu.
Karışık Çiftler Kategorisinde birinci Göktuğ Seyhan-HelinaGraystone çifti, ikinci Nevin Baykal-Alper Yavuzcan çifti oldu.
Çift Erkekler Kategorisinde birinci Göktuğ Seyhan-Barış Annayew, ikinci Alper Yavuzcan-Emircan Gündoğan oldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.