ÇOSB Yönetimi’nden Mandalı'ya ziyaret

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, üçüncü dönem Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini kazanan İrfan Mandalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

ÇOSB Yönetimi’nden Mandalı'ya ziyaret
17 Nisan 2014 Perşembe 07:56

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ
Ziyarette konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu "Tanıdığımız bir arkadaşın tekrardan Başkanlığa seçilmesinden dolayı memnuniyetimizi dile getirmek isteriz. Sınırımızda büyüdü. Karaağaç ile birlikte daha geniş bir alana sahip olduk. Yeniden Kapaklı Belediye Başkanı seçilen İrfan Mandalı'ya görevinde başarılar diliyoruz" açıklamasında bulundu.
ÇERKEZKÖY'E GÜZEL BİR STAT KAZANDIRILMALIDIR
Basın mensuplarının Çerkezköy Şehir Stadı ile ilgili bir gelişme olacak mı sorusuna cevap veren Sarıoğlu "Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem orayı bize satıp büyük bir stat yapacaktı. Yarısı OSB'ye ait fakat stat Çerkezköy Belediyesi’ne ait. Kapaklı ile alakası yok. Bence Çerkezköy'e çok daha güzel bir stat kazandırılmalıdır" dedi ve bu zamana kadar Çerkezköy Belediyesi'nin bu stadı kullanması için OSB olarak kendilerine gerekli kolaylıkları sağladıklarını dile getirerek "Bu zamana kadar kullanımlarında herhangi bir kira istemedik ve burası bizim diyerek kendilerini oradan çıkarma gibi bir durum dile getirmedik" ifadelerini kullandı.
NE YAPARSAK ÇERKEZKÖY İÇİN YAPIYORUZ
Çerkezköy'ü hiçbir zaman farklı görmediklerini dile getiren Sarıoğlu "Bu zamana kadar ne yaptıysak Çerkezköy için de yaptık. Bölgemizde çalışan birçok işçi Çerkezköy'de yaşıyor. Yeni bir konferans salonu yaptık. Bizim senede 2 kere toplantımız, 3 kerede konferansımız oluyor. Onun haricinde konferans salonunu ne yapacağız? Burada Çerkezköy için de yarar sağlama peşinde olduğumuz açıkça ortadadır. 22 Nisan'da Genel Kurulumuzu yeni konferans salonumuzda yapacağız" dedi.
MANDALI TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu'nun yapmış olduğu açıklamalardan sonra söz alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu'na yapmış oldukları ziyaretten ötürü teşekkür ederim" dedi ve ardından ziyaret sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.