ÇOSB’de bozuk yollara neşter

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Atatürk Caddesi’nde başlattıkları yol iyileştirme ve yapım çalışmalarının Eylül ayı içerisinde tamamlanacağını açıkladı

ÇOSB’de bozuk yollara neşter
21 Ağustos 2014 Perşembe 07:32

Atatürk Caddesi’nde zemini daha önce yapılan fakat altyapı yetersizliği nedeni ile bozulan bazı noktaların kademe kademe açılarak tamiratlarının yapıldığını belirten Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, “Yolun bozulan noktalarının tamir ve onarımına Temmuz ayı ortasında başlanıldı. Bozulan ve altyapısı yetersiz noktalar tespit edilerek, etap etap yapılmaya başlandı” dedi.
SIKINTILAR YAŞANIYOR
Atatürk Caddesi’ndeki çalışmaların zaman zaman trafik sıkışıklığına da yol açtığını ve insanları mağdur ettiğini belirten ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor yol çalışması nedeni ile ama burada sanayicimizin ve işçilerimizin hoş görüsüne sığınıyoruz. Çalışmalar Eylül ayı içerisinde tamamlanacak, yoldaki sıkıntılar tamamen bitecek” açıklamasında bulundu.
ZEMİNE İNİLİYOR
Devam eden çalışmalar kapsamında bozulan noktalarda 68 ile 100 cm. derine indiklerini ve yolun altyapısını yeniden yaptıklarını ifade eden ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, üstlenici firmanın çalışmaları tamamlanmasının ardından Atatürk Caddesi’nin yol sorununun ortadan kalkacağını kaydetti.
BETON YOLLAR ASFALTLANACAK
Atatürk Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından daha önce beton yapılan ve asfaltı dökülmeyen yolların asfaltlarının döküleceğini belirten ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Beton yolların asfaltlanması şuandaki çalışmadan daha kolay ve hızlı olacak. Ayrıca trafik te pek etkilenmeyecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AYŞE - 10 yıl önce
bi̇r de karaca gi̇rmeden veli̇köye bağlanan yolu yapsaniz 4yildir kalbur ordada fabri̇kalar var ama bakan gören yok ne hi̇kmetse çocuk esi̇rgeme yolu