ÇOSB’de YGG toplantısı yapıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün (ÇOSB) 2016 yılı 2. Dönem Yönetim Gözden Geçirme (YGG) toplantısı gerçekleştirildi

ÇOSB’de YGG toplantısı yapıldı
13 Şubat 2017 Pazartesi 11:50

KALİTE ÇALIŞMALARI GÖZDEN GEÇİRİLDİ
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları çerçevesinde ÇOSB Bölge Müdürlüğü binasındaki eğitim salonunda gerçekleşen toplantıya; ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Birim Müdürleri, Şefleri ve Sorumlu Personel katıldı. 2016 yılının ikinci dönemindeki tüm çalışmaların masaya yatırıldığı YGG toplantısında, Bölge Müdürlüğü tarafından verilen hizmetlerle ilgili 2016 yılı ikinci 6 aylık performansları, yapılmış ve planlanan iyileştirme çalışmalarıyla, maliyet ve kayıpların minimize edilmesinin yanı sıra tüm kalite çalışmaları gözden geçirildi.
FAALİYET SUNUMU YAPILDI
ÇOSB Bölge Müdürlüğü’ndeki tüm birimlerin 2016 yılı içinde yapmış oldukları faaliyetlerini sunum eşliğinde paylaştıkları toplantıda, birimlerin yapmış oldukları faaliyetlerin Bölgenin sorunları üzerindeki etkileri değerlendirilerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşler sunuldu.
KALİTEMİZİ ARTIRDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM
Toplantıda bir konuşma yapan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Bu tür toplantıların Bölge Müdürlüğü olarak verdiğimiz hizmetlerin devamlılığını artırmanın yanı sıra kalitemizi artırdığına da inanıyorum. Toplantılarda hem yaptığımız çalışmaları gözden geçiriyoruz, hem de eksiklikleri tespit ederek katılımcılarımıza daha iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde oluyoruz.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.